izpis_h1_title_alt

Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Torjan, Mateja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Bertoncelj, Jasna (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (703,22 KB)
MD5: ABE708EABD0C6AB561CFC2167B42579D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, kranjska klobasa, nitritna sol, kuhinjska sol, manjša vsebnost soli, aroma, barva, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Torjan]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-118954 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.524+664.92:664.41:543.92
COBISS.SI-ID:4292984 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1183
Število prenosov:99
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Acceptability of Carniolan sausage with reduced nitrite and salt content : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, Carniolan sausage, nitrite salt, table salt, reduced salt content, flavour, color, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj