Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Torjan, Mateja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Komentor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(703,22 KB)
MD5: ABE708EABD0C6AB561CFC2167B42579D
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
kranjska klobasa
,
nitritna sol
,
kuhinjska sol
,
manjša vsebnost soli
,
aroma
,
barva
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Torjan]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118954
UDK:
637.524+664.92:664.41:543.92
COBISS.SI-ID:
4292984
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1183
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Acceptability of Carniolan sausage with reduced nitrite and salt content : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
Carniolan sausage
,
nitrite salt
,
table salt
,
reduced salt content
,
flavour
,
color
,
sensory quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj