izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Šumiga, Doris (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Bertoncelj, Jasna (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,91 MB)
MD5: 771383926026D1A97226B2FD22A3731B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelenjava, sadje, vrtnine, surova zelenjava, toplotna obdelava, kemijska sestava, energijska vrednost, hranilna vrednost, prehranske tabele
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Šumiga]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 82 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118980 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61
COBISS.SI-ID:4160888 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:648
Število prenosov:84
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits
Ključne besede:vegetables, fruits, nutritional values, raw, cooked, energy values, chemical composition, food composition database

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj