Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Smolič, Tina
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(552,46 KB)
MD5: 1C44149B86CBC086965A4F9FB7D6313B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila rastlinskega izvora
,
zelenjava
,
kruh
,
sadje
,
prehranska vlaknina
,
topna prehranska vlaknina
,
netopna prehranska vlaknina
,
določanje vsebnosti prehranske vlaknine
,
energijska vrednost prehranske vlaknine
,
analizne metode
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Smolič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118969
UDK:
641.1+613.26:543.635.2
COBISS.SI-ID:
4212088
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1346
Število prenosov:
123
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Dietary fibre content in foods of plant origin : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
foods of plant origin
,
vegetables
,
bread
,
fruits
,
dietary fibre
,
soluble dietary fibre
,
insoluble dietary fibre
,
determination of dietary fibre content
,
energy value of dietary fibre
,
analytical methods
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj