izpis_h1_title_alt

Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja : magistrsko delo
ID Švigelj, Aleksandra (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,56 MB)
MD5: 1B84D5AE80BB6A525A8008C87DCE5AE7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:čaj, angleški čaj, hibiskusov čaj, metin čaj, med, gozdni med, lipov med, cvetlični med, fizikalno-kemijske metode, temperatura, fenolne spojine, flavonoidi, antioksidativna učinkovitost, analizne metode, Folin-Ciocalter, FRAP, DPPH
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Švigelj]
Leto izida:2017
Št. strani:X, 61 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118761 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.95:638.165:547.56:577.1
COBISS.SI-ID:4760952 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1038
Število prenosov:157
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of honey addition on the antioxidant properties of tea infusions : M. Sc. Thesis
Ključne besede:tea, English tea, hibiscus tea, mint tea, honey, forest honey, linden honey, multifloral honey, physico-chemical methods, temperature, phenolic compounds, flavonoids, antioxidant activity, analitical methods, Folin-Ciocalter, FRAP, DPPH

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj