izpis_h1_title_alt

Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja : magistrsko delo
Švigelj, Aleksandra (Avtor), Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,56 MB)
MD5: 1B84D5AE80BB6A525A8008C87DCE5AE7
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:čaj, angleški čaj, hibiskusov čaj, metin čaj, med, gozdni med, lipov med, cvetlični med, fizikalno-kemijske metode, temperatura, fenolne spojine, flavonoidi, antioksidativna učinkovitost, analizne metode, Folin-Ciocalter, FRAP, DPPH
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2017
Založnik:[A. Švigelj]
Št. strani:X, 61 f., [4] f. pril.
UDK:663.95:638.165:547.56:577.1
COBISS.SI-ID:4760952 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:191
Število prenosov:81
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of honey addition on the antioxidant properties of tea infusions : M. Sc. Thesis
Ključne besede:tea, English tea, hibiscus tea, mint tea, honey, forest honey, linden honey, multifloral honey, physico-chemical methods, temperature, phenolic compounds, flavonoids, antioxidant activity, analitical methods, Folin-Ciocalter, FRAP, DPPH

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj