Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja : magistrsko delo
ID
Švigelj, Aleksandra
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abramovič, Helena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,56 MB)
MD5: 1B84D5AE80BB6A525A8008C87DCE5AE7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
čaj
,
angleški čaj
,
hibiskusov čaj
,
metin čaj
,
med
,
gozdni med
,
lipov med
,
cvetlični med
,
fizikalno-kemijske metode
,
temperatura
,
fenolne spojine
,
flavonoidi
,
antioksidativna učinkovitost
,
analizne metode
,
Folin-Ciocalter
,
FRAP
,
DPPH
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Švigelj]
Leto izida:
2017
Št. strani:
X, 61 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118761
UDK:
663.95:638.165:547.56:577.1
COBISS.SI-ID:
4760952
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1048
Število prenosov:
158
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of honey addition on the antioxidant properties of tea infusions : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
tea
,
English tea
,
hibiscus tea
,
mint tea
,
honey
,
forest honey
,
linden honey
,
multifloral honey
,
physico-chemical methods
,
temperature
,
phenolic compounds
,
flavonoids
,
antioxidant activity
,
analitical methods
,
Folin-Ciocalter
,
FRAP
,
DPPH
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj