Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Jasna Bertoncelj: Identifikacija in vsebnost nekaterih antioksidantov v slovenskem medu

Magistrska dela (10)

  1. Aleksandra Švigelj: Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja
  2. Tjaša Vede: Izdelava in validacija slikovnega gradiva za določanje vnosa živil
  3. Petra Nemec: Primerjava izbranih funkcij spletnih strani za prehrano in živilstvo
  4. Anja Gaber: Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil
  5. Tina Benigar: Uporaba prehranskega profiliranja za omejitev oglaševanja nezdrave hrane otrokom
  6. Vid Vičič: Analiza dejanskega vnosa energije in makrohranil ter prehranskega statusa pacientov v bolnišnični oskrbi
  7. Tjaša Štaudohar: Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka
  8. Sendi Lešnjak: Vrednotenje prehrane v vrtcu s kemijsko analizo in spletnim orodjem
  9. Tina Zidar: Prehranska vlaknina v modelnih celodnevnih obrokih
  10. Špelca Nagode: Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline

Diplomska dela (10)

  1. Sara Vajdič: Vsebnost makrohranil v celodnevni prehrani srednješolcev
  2. Alja Knego: Vpliv pogojev skladiščenja na vsebnost HMF v medu
  3. Tea Gajšek Kodrič: Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa
  4. Urška Kočevar: Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu
  5. Urban Majcen: Prehranske navade zaposlenih in promocija zdravja v malem modelnem podjetju
  6. Mateja Torjan: Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli
  7. Tina Thaler: Prehranska vlaknina kot funkcionalni dodatek živilom
  8. Tina Smolič: Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora
  9. Mateja Gaber Žveplan: Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu v povezavi z nekaterimi fizikalno-kemijskimi parametri
  10. Doris Šumiga: Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla

Druga dela (10)

  1. Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst: Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
  2. Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob: Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
  3. Terezija Golob, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec: Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
  4. Jasna Bertoncelj: Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu
  5. Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf, Terezija Golob: Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
  6. Terezija Golob, Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf: Senzorična analiza: metode in preskuševalci
  7. Terezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec: Sensory acceptability of chocolate with inulin
  8. Anamarija Plestenjak, Terezija Golob, Jasna Bertoncelj: Kakšen je slovenski med?
  9. Varineja Drašler, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih, Blaž Cigić: Difference in the attitude of students and employees of the University of Ljubljana towards work from home and online education
  10. Saša Piskernik, Jasna Bertoncelj, Tanja Pajk Žontar: Vaje pri predmetu Osnove prehrane