izpis_h1_title_alt

Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu v povezavi z nekaterimi fizikalno-kemijskimi parametri : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gaber Žveplan, Mateja (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,55 MB)
MD5: 9F2DF32098FA5A1EE28688E09F80C007

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, botanično poreklo, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidativna učinkovitost, metoda DPPH, fenolne spojine, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost pepela, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, kot zasuka, barva
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Gaber Žveplan]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 56 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118971 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:543.61:577.1
COBISS.SI-ID:4203896 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1030
Število prenosov:111
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, botanical origin, physico-chemical properties, antioxidant activity, DPPH method, phenolics, water content, electrical conductivity, ash content, pH value, free acids, total acids, lactones, specific rotation, colour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj