Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu v povezavi z nekaterimi fizikalno-kemijskimi parametri : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gaber Žveplan, Mateja
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,55 MB)
MD5: 9F2DF32098FA5A1EE28688E09F80C007
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
botanično poreklo
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
antioksidativna učinkovitost
,
metoda DPPH
,
fenolne spojine
,
vsebnost vode
,
električna prevodnost
,
vsebnost pepela
,
vrednost pH
,
proste kisline
,
skupne kisline
,
laktoni
,
kot zasuka
,
barva
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Gaber Žveplan]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 56 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118971
UDK:
638.162:543.61:577.1
COBISS.SI-ID:
4203896
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1030
Število prenosov:
111
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
botanical origin
,
physico-chemical properties
,
antioxidant activity
,
DPPH method
,
phenolics
,
water content
,
electrical conductivity
,
ash content
,
pH value
,
free acids
,
total acids
,
lactones
,
specific rotation
,
colour
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj