izpis_h1_title_alt

Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gajšek Kodrič, Tea (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,36 MB)
MD5: 3BA6FC1003B11CE6D0612FAF3EAB631C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, jagnječje meso, kemijska sestava, maščobe, maščobne kisline, holesterol, beljakovine, voda, hranilna vrednost, energijska vrednost, podatkovne baze, prehranske tabele
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Gajšek Kodrič]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 62 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118888 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:637.5:636.3:543.61
COBISS.SI-ID:4691576 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1013
Število prenosov:113
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional and energy value of lamb meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat, lamb meat, chemical composition, lipids, fatty acids, cholesterol, proteins, water, nutritional value, energy value, food composition databases, nutrition tables

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj