Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gajšek Kodrič, Tea
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,36 MB)
MD5: 3BA6FC1003B11CE6D0612FAF3EAB631C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
jagnječje meso
,
kemijska sestava
,
maščobe
,
maščobne kisline
,
holesterol
,
beljakovine
,
voda
,
hranilna vrednost
,
energijska vrednost
,
podatkovne baze
,
prehranske tabele
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Gajšek Kodrič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 62 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118888
UDK:
641.1:637.5:636.3:543.61
COBISS.SI-ID:
4691576
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1506
Število prenosov:
137
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional and energy value of lamb meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat
,
lamb meat
,
chemical composition
,
lipids
,
fatty acids
,
cholesterol
,
proteins
,
water
,
nutritional value
,
energy value
,
food composition databases
,
nutrition tables
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj