izpis_h1_title_alt

Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kočevar, Urška (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1020,10 KB)
MD5: A378019755AA16146C652CA2C14BBABF

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, akacijev med, cvetlični med, kostanjev med, gozdni med, fizikalnokemijske lastnosti, temperatura, čas segrevanja, aktivnost encima diastaze, vsebnost HMF, vsebnost skupnih fenolnih spojin, antioksidativna učinkovitost, barva medu, korelacije
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Kočevar]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 64 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118899 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.165:543.5
COBISS.SI-ID:4685688 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:820
Število prenosov:121
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of temperature and time of heating on selected physicochemical properties of honey
Ključne besede:honey, acacia honey, multifloral honey, chestnut honey, forest honey, physicochemical properties, temperature, time of heating, diastase activity, HMF content, total phenolic content, antioxidant activity, honey colour, correlations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj