Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kočevar, Urška
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1020,10 KB)
MD5: A378019755AA16146C652CA2C14BBABF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
akacijev med
,
cvetlični med
,
kostanjev med
,
gozdni med
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
temperatura
,
čas segrevanja
,
aktivnost encima diastaze
,
vsebnost HMF
,
vsebnost skupnih fenolnih spojin
,
antioksidativna učinkovitost
,
barva medu
,
korelacije
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Kočevar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 64 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118899
UDK:
638.165:543.5
COBISS.SI-ID:
4685688
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
655
Število prenosov:
110
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of temperature and time of heating on selected physicochemical properties of honey
Ključne besede:
honey
,
acacia honey
,
multifloral honey
,
chestnut honey
,
forest honey
,
physicochemical properties
,
temperature
,
time of heating
,
diastase activity
,
HMF content
,
total phenolic content
,
antioxidant activity
,
honey colour
,
correlations
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj