izpis_h1_title_alt

Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil : magistrsko delo
Gaber, Anja (Avtor), Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Koroušić-Seljak, Barbara (Komentor), Bertoncelj, Jasna (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,16 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, brezglutenska prehrana, celiakija, gluten, brezglutenska živila, prehransko profiliranje, spletno orodje OPKP
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[A. Gaber]
Št. strani:X, 67 f., [11] f. pril.
UDK:641.1:613.2:616.34
COBISS.SI-ID:4647800 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:89
Število prenosov:34
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:nutrition, gluten-free diet, celiac disease, gluten, gluten-ree foods, nutritional profiling, web-tool OPCN

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj