Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil : magistrsko delo
Gaber, Anja
(
Avtor
),
Simčič, Marjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Koroušić-Seljak, Barbara
(
Komentor
),
Bertoncelj, Jasna
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,16 MB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
brezglutenska prehrana
,
celiakija
,
gluten
,
brezglutenska živila
,
prehransko profiliranje
,
spletno orodje OPKP
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2016
Založnik:
[A. Gaber]
Št. strani:
X, 67 f., [11] f. pril.
UDK:
641.1:613.2:616.34
COBISS.SI-ID:
4647800
Število ogledov:
89
Število prenosov:
34
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
nutrition
,
gluten-free diet
,
celiac disease
,
gluten
,
gluten-ree foods
,
nutritional profiling
,
web-tool OPCN
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj