Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil : magistrsko delo
ID
Gaber, Anja
(
Avtor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Koroušić-Seljak, Barbara
(
Komentor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,16 MB)
MD5: 79C1970B52C3FC95F45FFB95AE36F2D4
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
brezglutenska prehrana
,
celiakija
,
gluten
,
brezglutenska živila
,
prehransko profiliranje
,
spletno orodje OPKP
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Gaber]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 67 f., [11] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118734
UDK:
641.1:613.2:616.34
COBISS.SI-ID:
4647800
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1311
Število prenosov:
165
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
nutrition
,
gluten-free diet
,
celiac disease
,
gluten
,
gluten-ree foods
,
nutritional profiling
,
web-tool OPCN
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj