izpis_h1_title_alt

Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil : magistrsko delo
ID Gaber, Anja (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Koroušić-Seljak, Barbara (Komentor), ID Bertoncelj, Jasna (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,16 MB)
MD5: 79C1970B52C3FC95F45FFB95AE36F2D4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, brezglutenska prehrana, celiakija, gluten, brezglutenska živila, prehransko profiliranje, spletno orodje OPKP
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Gaber]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 67 f., [11] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118734 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:613.2:616.34
COBISS.SI-ID:4647800 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1312
Število prenosov:165
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:nutrition, gluten-free diet, celiac disease, gluten, gluten-ree foods, nutritional profiling, web-tool OPCN

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj