Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (10)
Špelca Nagode:
Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline
Mitja Krevs:
Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin
Jerca Marinč:
Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora
Nastja Bašelj:
Raziskave migracije vode med strukturnimi polisaharidi in ostalimi komponentami trdnih farmacevtskih oblik
Saša Jeršin:
Izolacija in karakterizacija beta-glukanov iz ječmenove moke
Jerneja Mrak:
Priprava ajdovega slada
Damir Kakovič:
Pakiranje perutninskih pleskavic s povečano vsebnostjo n-3 maščobnih kislin
Irena Kurent:
Vpliv tehnoloških postopkov na vsebnost fitinske kisline v različnih vrstah kruha
Mirta Kadivec:
Spremembe barve, vsebnosti antocianinov in skupnih fenolnih spojin med skladiščenjem jagodnega namaza
Alenka Šifrar:
Proteoliza žitnih proteinov med spontano fermentacijo kislega testa iz različnih vrst moke
BSc theses (12)
Vesna Oprešnik:
Cimografska analiza aminopeptidazne aktivnosti v kalčkih in listih redkve, brokolija in belega zelja
Anja Perović:
Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevali
Tjaša Štrukelj:
Spremembe vsebnosti glukozinolatov in nekaterih antioksidantov v narezanem zelju
Andrej Živković:
Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah
Nataša Baloh:
Hranilna in energijska vrednost nekaterih slovenskih žitnih izdelkov
Janja Fingušt:
Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov
Gregor Fric:
Vpliv antocianov in skupnih fenolnih spojin na barvo jagodnega džema
Nika Renko:
Vpliv brezglutenske diete na ljudi brez diagnosticirane celiakije
Elizabeta Flere:
Kakovost jajčnih krem z zmanjšanim deležem sladkorja in rumenjaka
Teja Antunes:
Dieta pri alergiji na pšenično moko
Petra Leskovec:
Hranilna vrednost različnih vrst kruha na slovenskem trgu
Urša Petelin:
Vpliv zmanjšanja vsebnosti in vrste sladkorjev na kakovost različnih biskvitov
Other documents (8)
Tomaž Požrl, Dragan Žnidarčič, Mirela Kopjar, Janez Hribar, Marjan Simčič:
Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
Tomaž Požrl:
Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
Tomaž Požrl, Franček Janžekovič, Jožica Janžekovič:
O kislem zelju
Andrej Živković, Tomaž Polak, Blaž Cigić, Tomaž Požrl:
Germinated buckwheat
Tomaž Polak, Tomaž Požrl, Janez Hribar, Lea Demšar, Blaž Cigić:
Mechanical stress results in immediate accumulation of glucosinolates in fresh-cut cabbage
Dragan Žnidarčič, Nina Kacjan-Maršić, Jože Osvald, Tomaž Požrl, Stanislav Trdan:
Yield and quality of early cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata) in response to within-row plant spacing
Dragan Žnidarčič, Dean Ban, Milan Oplanić, Lutvija Karić, Tomaž Požrl:
Influence of postharvest temperatures on physicochemical quality of tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.)
Andrej Živković, Dejan Gođevac, Blaž Cigić, Tomaž Polak, Tomaž Požrl:
Identification and quantification of selected benzoxazinoids and phenolics in germinated spelt (Triticum spelta)