Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of the University of Ljubljana
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Numbers
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Nataša Šink:
Vpliv integrirane in ekološke pridelave na morfološke lastnosti in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov v korenju (Daucus carota L.)
MSc theses (16)
TINA PERKO:
Vpliv organskega in mineralnega gnojila na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.)
Žan Rijavec:
Vpliv dodatkov onesnaženim tlom na vsebnost Cd v izbranih vrtninah
Ema Žižek:
Analiza spreminjanja morfoloških in biokemijskih parametrov plodov za napoved polne tehnološke zrelosti paradižnika (Solanum lycopersicum)
Petra Štolfa:
Fiziološki in biokemični odziv rastlin in plodov cepljenih sadik paprike (Capsicum annuum L. var. grossum) na slanostni stres
Marjana Košec:
Količina pridelka in vsebnost metabolitov v različno obarvanih plodovih petih sort drobnoplodnega paradižnika (Lycopersicum esculentum L.), gojenega v rastlinjaku
Martina Hosta:
Uvajanje smrdljivega regrata (Aposeris foetida (L.) Less.) v kmetijsko pridelavo
Nataša Medle Rumpret:
Vpliv dognojevanja z dušikom in žveplom na količino in kakovost pridelka česna (Allium sativum L.) sorte 'Gardos'
Lara Gregorčič:
Vpliv foliarno dodanih različnih oblik selena in joda na rastline ter pridelek graha (Pisum sativum L.)
Lea Jakovljević:
Vpliv gnojenja z žveplom na pridelek in vsebnost pigmentov in nekaterih sekundarnih metabolitov v čebulicah šalotke (Allium cepa var. aggregatum G. Don.)
Vid Žitko:
Vpliv biooglja kot zastirke in dodatka tlem na lastnosti tal ter pridelek paprike (Capsicum annum L.) in česna (Allium sativum L.)
Ina Jeršan:
Količina pridelka in vsebnost nekaterih metabolitov v plodovih treh sort cepljene paprike (Capsicum annuum L.), gojene v rastlinjaku
Gašper Leskovar:
Uporaba različno prečiščene odpadne vode za namakanje Hokkaido buč (Cucurbita maxima L.)
Klemen Trdan:
Biokemijske in morfološke lastnosti rastlin vrtne solate (Lactuca sativa L.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
Vesna Kocjan:
Vpliv antagonistične glive Trichoderma sp. na pridelek vrtne solate (Lactuca sativa L.)
Špela Polanc:
Vpliv modernih onesnaževal v prečiščeni odpadni vodi na pridelek paradižnika in nekatere parametre kakovosti plodov
Eva Smolnikar:
Kakovost pridelka rukvice (Eruca sativa Mill.) in mizune (Brassica rapa Grupa Mizuna) pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
BSc theses (36)
Špela Kušar:
Pridelek in kakovost jajčevca (Solanum melongena L.) v odvisnosti od neposrednega prekrivanja
Jure Zamuda:
Ugotavljanje toksičnosti različnih vrst novodobnih onesnažil na osnovi morfoloških sprememb koreninskega sistema sadik paradižnika (Solanum lycopersicum)
Natalija Gantar:
Terminsko sajenje vrtne solate (Lactuca sativa) na hidroponskem sistemu in v tleh
Viktoria Skornšek:
Oblike, pomen in sociološki vidik mestnega vrtnarjenja
Jaka Hribar:
Gojenje listne zelenjave na NFT hidroponskem sistemu z ogrevano hranilno raztopino
Oskar Šibli:
Koncentracija Cd, Pb in Zn v različnih vrtninah glede na stopnjo onesnaženih tal
Klaudija Svetek:
Količina in kakovost pridelka cepljenih rastlin paprike (Capsicum annum L. var. grossum), gojenih v rastlinjaku
Petra Osolnik:
Gojenje štirih sort cepljene paprike tipa babura (Capsicum annuum L. var. grossum) na prostem
Denis Kogovšek:
Pridelek in vsebnost tokoferola v lupini različnih sort solatnih kumar (Cucumis sativus L.), gojenih v poletnem in jesenskem obdobju
Manca Vrhovnik:
Vsebnost in pomen bioaktivnih snovi v brokoliju (Brassica oleracea var. italica L.) glede na okoljske dejavnike in tehnologije pridelovanja
Veronika Skok:
Kakovost in količina pridelka šalotke (Allium ascalonicum L.) glede na vrsto sadilnega materiala in gnojenje
Ana Škerjanec:
Vsebnost in sestava glukozinolatov v vrtninah iz družine križnic (Brassicaceae) glede na okoljske dejavnike in tehnologijo pridelovanja
Katarina Pavovec:
Napoved časa dosežene končne mase rozetastega tipa solate (Lactuca sativa L. var. crispa) glede na sorto in obdobje pridelovanja
Uršula Dolenc:
Načini gojenja sadik gomoljne zelene (Apium graveolens var. rapaceum Mill.) iz navadnega in nakaljenega semena
Shakjir Jusufoski:
Vpliv koncentracije dušika v hranilni raztopini na pridelek in kakovost listnate zelenjave, gojene na hidroponskih tekočinskih sistemih
Ajla Okanović:
Terminska pridelava sort iz skupin Brassica rapa Mizuna in Brassica juncea Leaf Mustard na plavajočem hidroponskem sistemu
Strahinja Denčić:
Vpliv tehnoloških ukrepov pridelave na prehransko kakovost motovilca (Valerianella locusta L.) Betcke), rukvice (Eruca sativa Mill.) in špinače (Spinacia oleracea L.)
Maks Prašović:
Biotski in abiotski dejavniki, ki spreminjajo kakovost pridelka ekološko pridelanih vrtnin
Anja Vinšek:
Rast in razvoj šalotke (Allium ascalonicum L.) ter vsebnost učinkovin glede na okoljske razmere in tehnologijo pridelovanja
Živa Jurič:
Pridelava zelenjave v samooskrbnem hidroponskem sistemu
Zala Indira Ficko Hašaj:
Gojenje kalic bele in modre kolerabice (Brassica oleracea L. var. gongylodes f. alba in Brassica oleracea L. var. gongylodes f. rubra) v zimskem času z različnim dosvetljevanjem
Eva Smolnikar:
Pomen prekrivanja tal v pridelavi zelenega šparglja (Asparagus officinalis L.) za rast, razvoj in pridelek
Marjan Kuder:
Gojenje cepljenih paprik (Capsicum annuum L.) udomačenih in hibridnih sort
Eva Pesjak:
Gojenje listnatih azijskih vrtnin na hidroponskem sistemu
Zala Švab:
Pridelek in kakovost čebulic česna (Allium sativum L.) glede na termin sajena
Eva Papler:
Pridelava rdečih in belih sort čebule (Allium cepa L.) iz sadik
Lukas Belušić:
Vpliv tehnoloških ukrepov in svetlobnih razmer na kakovost plodov paradižnika (Solanum lycopersicum Mill.)
Borut Pustatičnik:
Vpliv tehnologije pridelave na porabo vode in vsebnost nitrata v vrtni solati (Lactuca sativa L.)
Tisa Vrhovec:
Primerjava hidroponskega in talnega gojenja bazilike (Ocimum basilicum L.)
Sanja Simončič:
Kakovost in skladiščna obstojnost česna (Allium sativum L.) glede na sorto in gnojenje
Mija Štrukelj:
Možnosti ekološke pridelave zelenjave v občini Komen
Marcel Jelenčič:
Kakovost pridelka štirih sort čilijev (Capsicum spp.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
Blaž Sintič:
Vpliv foliarnega gnojenja z organskim gnojilom na kakovost pridelka in skladiščne sposobnosti čebulic šalotke (Allium cepa var. Aggregatum)
Neža Rakovec:
Vpliv terminov setve na rast in pridelek različnih sort nizkega fižola za zrnje (Phaseolus vulgaris var. nanus)
Regina Selan:
Vpliv cepljenja in dodajanja biostimulanta na kakovost pridelka paradižnika ob pomanjkljivi oskrbi s hranili
Matic Zaletelj:
Vpliv foliarnega dodajanja biostimulanta na pridelek vrtne solate (Lactuca sativa), pridelane na golih in zastrtih tleh