Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (1)

  1. Nataša Šink: Vpliv integrirane in ekološke pridelave na morfološke lastnosti in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov v korenju (Daucus carota L.)

MSc theses (14)

  1. Tina Perko: Vpliv organskega in mineralnega gnojila na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.)
  2. Žan Rijavec: Vpliv dodatkov onesnaženim tlom na vsebnost Cd v izbranih vrtninah
  3. Petra Štolfa: Fiziološki in biokemični odziv rastlin in plodov cepljenih sadik paprike (Capsicum annuum L. var. grossum) na slanostni stres
  4. Marjana Košec: Količina pridelka in vsebnost metabolitov v različno obarvanih plodovih petih sort drobnoplodnega paradižnika (Lycopersicum esculentum L.), gojenega v rastlinjaku
  5. Martina Hosta: Uvajanje smrdljivega regrata (Aposeris foetida (L.) Less.) v kmetijsko pridelavo
  6. Nataša Medle Rumpret: Vpliv dognojevanja z dušikom in žveplom na količino in kakovost pridelka česna (Allium sativum L.) sorte 'Gardos'
  7. Lara Gregorčič: Vpliv foliarno dodanih različnih oblik selena in joda na rastline ter pridelek graha (Pisum sativum L.)
  8. Lea Jakovljević: Vpliv gnojenja z žveplom na pridelek in vsebnost pigmentov in nekaterih sekundarnih metabolitov v čebulicah šalotke (Allium cepa var. aggregatum G. Don.)
  9. Vid Žitko: Vpliv biooglja kot zastirke in dodatka tlem na lastnosti tal ter pridelek paprike (Capsicum annum L.) in česna (Allium sativum L.)
  10. Ina Jeršan: Količina pridelka in vsebnost nekaterih metabolitov v plodovih treh sort cepljene paprike (Capsicum annuum L.), gojene v rastlinjaku
  11. Gašper Leskovar: Uporaba različno prečiščene odpadne vode za namakanje Hokkaido buč (Cucurbita maxima L.)
  12. Klemen Trdan: Biokemijske in morfološke lastnosti rastlin vrtne solate (Lactuca sativa L.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
  13. Vesna Kocjan: Vpliv antagonistične glive Trichoderma sp. na pridelek vrtne solate (Lactuca sativa L.)
  14. Špela Polanc: Vpliv modernih onesnaževal v prečiščeni odpadni vodi na pridelek paradižnika in nekatere parametre kakovosti plodov

BSc theses (30)

  1. Špela Kušar: Pridelek in kakovost jajčevca (Solanum melongena L.) v odvisnosti od neposrednega prekrivanja
  2. Viktoria Skornšek: Oblike, pomen in sociološki vidik mestnega vrtnarjenja
  3. Jaka Hribar: Gojenje listne zelenjave na NFT hidroponskem sistemu z ogrevano hranilno raztopino
  4. Oskar Šibli: Koncentracija Cd, Pb in Zn v različnih vrtninah glede na stopnjo onesnaženih tal
  5. Klaudija Svetek: Količina in kakovost pridelka cepljenih rastlin paprike (Capsicum annum L. var. grossum), gojenih v rastlinjaku
  6. Petra Osolnik: Gojenje štirih sort cepljene paprike tipa babura (Capsicum annuum L. var. grossum) na prostem
  7. Denis Kogovšek: Pridelek in vsebnost tokoferola v lupini različnih sort solatnih kumar (Cucumis sativus L.), gojenih v poletnem in jesenskem obdobju
  8. Manca Vrhovnik: Vsebnost in pomen bioaktivnih snovi v brokoliju (Brassica oleracea var. italica L.) glede na okoljske dejavnike in tehnologije pridelovanja
  9. Veronika Skok: Kakovost in količina pridelka šalotke (Allium ascalonicum L.) glede na vrsto sadilnega materiala in gnojenje
  10. Ana Škerjanec: Vsebnost in sestava glukozinolatov v vrtninah iz družine križnic (Brassicaceae) glede na okoljske dejavnike in tehnologijo pridelovanja
  11. Katarina Pavovec: Napoved časa dosežene končne mase rozetastega tipa solate (Lactuca sativa L. var. crispa) glede na sorto in obdobje pridelovanja
  12. Uršula Dolenc: Načini gojenja sadik gomoljne zelene (Apium graveolens var. rapaceum Mill.) iz navadnega in nakaljenega semena
  13. Shakjir Jusufoski: Vpliv koncentracije dušika v hranilni raztopini na pridelek in kakovost listnate zelenjave, gojene na hidroponskih tekočinskih sistemih
  14. Ajla Okanović: Terminska pridelava sort iz skupin Brassica rapa Mizuna in Brassica juncea Leaf Mustard na plavajočem hidroponskem sistemu
  15. Strahinja Denčić: Vpliv tehnoloških ukrepov pridelave na prehransko kakovost motovilca (Valerianella locusta L.) Betcke), rukvice (Eruca sativa Mill.) in špinače (Spinacia oleracea L.)
  16. Anja Vinšek: Rast in razvoj šalotke (Allium ascalonicum L.) ter vsebnost učinkovin glede na okoljske razmere in tehnologijo pridelovanja
  17. Živa Jurič: Pridelava zelenjave v samooskrbnem hidroponskem sistemu
  18. Zala Indira Ficko Hašaj: Gojenje kalic bele in modre kolerabice (Brassica oleracea L. var. gongylodes f. alba in Brassica oleracea L. var. gongylodes f. rubra) v zimskem času z različnim dosvetljevanjem
  19. Eva Smolnikar: Pomen prekrivanja tal v pridelavi zelenega šparglja (Asparagus officinalis L.) za rast, razvoj in pridelek
  20. Marjan Kuder: Gojenje cepljenih paprik (Capsicum annuum L.) udomačenih in hibridnih sort
  21. Eva Pesjak: Gojenje listnatih azijskih vrtnin na hidroponskem sistemu
  22. Zala Švab: Pridelek in kakovost čebulic česna (Allium sativum L.) glede na termin sajena
  23. Eva Papler: Pridelava rdečih in belih sort čebule (Allium cepa L.) iz sadik
  24. Lukas Belušić: Vpliv tehnoloških ukrepov in svetlobnih razmer na kakovost plodov paradižnika (Solanum lycopersicum Mill.)
  25. Borut Pustatičnik: Vpliv tehnologije pridelave na porabo vode in vsebnost nitrata v vrtni solati (Lactuca sativa L.)
  26. Tisa Vrhovec: Primerjava hidroponskega in talnega gojenja bazilike (Ocimum basilicum L.)
  27. Sanja Simončič: Kakovost in skladiščna obstojnost česna (Allium sativum L.) glede na sorto in gnojenje
  28. Mija Štrukelj: Možnosti ekološke pridelave zelenjave v občini Komen
  29. Marcel Jelenčič: Kakovost pridelka štirih sort čilijev (Capsicum spp.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
  30. Blaž Sintič: Vpliv foliarnega gnojenja z organskim gnojilom na kakovost pridelka in skladiščne sposobnosti čebulic šalotke (Allium cepa var. Aggregatum)