Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (2)
Katarina Debeljak:
Pomen sestave in prehranskega profila žit za zajtrk
Naja Eržen:
Validacija modelov za prehransko profiliranje na primeru izbranih mlečnih izdekov in podobnih živil rastlinskega izvora
Magistrska dela (1)
Simona Luskar:
Determination of spray deposit on different collectors
Diplomska dela (13)
Tea Morčič:
Uporaba kvasne biomase s povečanim antioksidativnim potencialom
Borut Pohar:
Primerjava spremljanja rasti kvasovk z metodo merjenja optične gostote in z metodo določanja suhe biomase
Neža Nježič:
Vsebnost vode in aktivnost vode v slovenskih medovih
Tina Štokelj:
Predelava vina v dolijih
Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Sašo Plevčak:
Postavitev metode za detekcijo fosforiliranih proteinov
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Robert Hrastar:
Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju
Vid Veble:
Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Lina Burkan:
Povezava med vsebnostjo vode in aktivnostjo vode v medu
Mirjan Švagelj:
Ugotavljanje protimikrobne aktivnosti ekstrakta rožmarina (Rosmarinus officinalis L.) na bakterijah Escherichia coli
Tjaša Kovše:
Sezonska dinamika mineralnega dušika in denitrifikacija v šotnih tleh Ljubljanskega barja
Druga dela (11)
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Kemijske analize in postopki čiščenja vina
Robert Hrastar, Milica Kač, Iztok Jože Košir:
Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
Milica Kač:
Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science
Žiga Laznik, Vlasta Cunja, Milica Kač, Stanislav Trdan:
Efficacy of three natural substances against apple aphid (Aphis pomi De Geer, Aphididae, Homoptera) under laboratory conditions
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Žiga Laznik, Iztok Jože Košir, Ludvik Rozman, Milica Kač, Stanislav Trdan:
Preliminary results of variability in mechanical-induced volatile root-emissions of different maize cultivars
Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač:
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin:
Vaje iz splošne kemije
Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin:
Vaje iz organske kemije
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo