Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (2)

  1. Katarina Debeljak: Pomen sestave in prehranskega profila žit za zajtrk
  2. Naja Eržen: Validacija modelov za prehransko profiliranje na primeru izbranih mlečnih izdekov in podobnih živil rastlinskega izvora

Magistrska dela (1)

  1. Simona Luskar: Determination of spray deposit on different collectors

Diplomska dela (13)

  1. Tea Morčič: Uporaba kvasne biomase s povečanim antioksidativnim potencialom
  2. Borut Pohar: Primerjava spremljanja rasti kvasovk z metodo merjenja optične gostote in z metodo določanja suhe biomase
  3. Neža Nježič: Vsebnost vode in aktivnost vode v slovenskih medovih
  4. Tina Štokelj: Predelava vina v dolijih
  5. Kristina Kavčič: Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
  6. Sašo Plevčak: Postavitev metode za detekcijo fosforiliranih proteinov
  7. Špela Adamič: Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
  8. Robert Hrastar: Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju
  9. Vid Veble: Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
  10. Naja Eržen: Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
  11. Lina Burkan: Povezava med vsebnostjo vode in aktivnostjo vode v medu
  12. Mirjan Švagelj: Ugotavljanje protimikrobne aktivnosti ekstrakta rožmarina (Rosmarinus officinalis L.) na bakterijah Escherichia coli
  13. Tjaša Kovše: Sezonska dinamika mineralnega dušika in denitrifikacija v šotnih tleh Ljubljanskega barja

Druga dela (11)

  1. Tatjana Košmerl, Milica Kač: Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  2. Robert Hrastar, Milica Kač, Iztok Jože Košir: Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
  3. Milica Kač: Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science
  4. Žiga Laznik, Vlasta Cunja, Milica Kač, Stanislav Trdan: Efficacy of three natural substances against apple aphid (Aphis pomi De Geer, Aphididae, Homoptera) under laboratory conditions
  5. Tatjana Košmerl, Milica Kač: Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
  6. Žiga Laznik, Iztok Jože Košir, Ludvik Rozman, Milica Kač, Stanislav Trdan: Preliminary results of variability in mechanical-induced volatile root-emissions of different maize cultivars
  7. Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač: Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
  8. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin: Vaje iz splošne kemije
  9. Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin: Vaje iz organske kemije
  10. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
  11. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo