izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
Hrastar, Robert (Avtor), Kač, Milica (Avtor), Košir, Iztok Jože (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-4NY3JD96 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, kultivarji hmelja, ksantohumol, alfa-kisline, beta-kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Št. strani:str. 5-12
Številčenje:Let. 13
UDK:633.791:543.6
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:3270520 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:581
Število prenosov:195
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops
Ključne besede:hops, hop cultivars, xanthohumol, alpha-acids, beta-acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj