izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
ID Hrastar, Robert (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Košir, Iztok Jože (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-4NY3JD96 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, kultivarji hmelja, ksantohumol, alfa-kisline, beta-kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:2006
Št. strani:Str. 5-12
Številčenje:Let. 13
PID:20.500.12556/RUL-60618 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:543.6
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:3270520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1814
Število prenosov:269
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops
Ključne besede:hops, hop cultivars, xanthohumol, alpha-acids, beta-acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj