Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
ID
Hrastar, Robert
(
Avtor
),
ID
Kač, Milica
(
Avtor
),
ID
Košir, Iztok Jože
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-4NY3JD96
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hmelj
,
kultivarji hmelja
,
ksantohumol
,
alfa-kisline
,
beta-kisline
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:
2006
Št. strani:
Str. 5-12
Številčenje:
Let. 13
PID:
20.500.12556/RUL-60618
UDK:
633.791:543.6
ISSN pri članku:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
3270520
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1814
Število prenosov:
269
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:
Hmelj. bilt.
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
15881986
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops
Ključne besede:
hops
,
hop cultivars
,
xanthohumol
,
alpha-acids
,
beta-acids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj