izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
Hrastar, Robert (Avtor), Kač, Milica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košir, Iztok Jože (Komentor), Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,01 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, ksantohumol, alfa-kisline, beta-kisline, polifenoli, prenilflavonoidi, sorte, c. Aurora, c. Bobek, c. Celeia, c. Savinjski golding, c. Magnum, rastišče, HPLC, KVH-TE, HSI, briketi 90, kemometrične analize
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [R. Hrastar]
Št. strani:XI, 72 f.
UDK:633.791:543.653
COBISS.SI-ID:3217016 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:37
Število prenosov:16
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cultivar and growing area on the content of xanthohumol in hops : graduation thesis, university studies
Ključne besede:hops, xanthohumol, alpha acids, beta acids, polyphenols, prenylflavonoids, cultivars, c. Aurora, c. Bobek, c. Celeia, c. Savinjski golding, c. Magnum, growing area, HPLC, KVH-TE, HSI, pellets 90, chemometrical analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj