izpis_h1_title_alt

Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science : case study on water content vs. water activity in honey
Kač, Milica (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-9HE59PO4 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, water activity, water content, analytical methods
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Št. strani:str. 90-98
Številčenje:20
UDK:638.162:543.613.2
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:4349816 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:537
Število prenosov:125
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu
Ključne besede:med, slovenski med, vsebnost vode, aktivnost vode, analizne metode

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj