izpis_h1_title_alt

Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science : case study on water content vs. water activity in honey
ID Kač, Milica (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-9HE59PO4 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, water activity, water content, analytical methods
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 90-98
Številčenje:20
PID:20.500.12556/RUL-77234 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:543.613.2
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:4349816 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1914
Število prenosov:242
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu
Ključne besede:med, slovenski med, vsebnost vode, aktivnost vode, analizne metode

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj