Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science : case study on water content vs. water activity in honey
ID
Kač, Milica
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-9HE59PO4
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
honeys
,
Slovenian honeys
,
water activity
,
water content
,
analytical methods
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 90-98
Številčenje:
20
PID:
20.500.12556/RUL-77234
UDK:
638.162:543.613.2
ISSN pri članku:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
4349816
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
1914
Število prenosov:
242
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:
Hmelj. bilt.
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
15881986
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu
Ključne besede:
med
,
slovenski med
,
vsebnost vode
,
aktivnost vode
,
analizne metode
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj