Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
),
ID
Kač, Milica
(
Avtor
),
ID
Zupančič-Kralj, Lucija
(
Recenzent
),
ID
Hribar, Janez
(
Recenzent
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID:
20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
mošt
,
kemijska analiza
Vrsta gradiva:
Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2009
PID:
20.500.12556/RUL-1434
UDK:
663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:
978-961-6333-82-5
URN:
URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:
248749056
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
8038
Število prenosov:
884
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj