Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (1)
Špela Rudolf:
Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane
BSc theses (26)
Igor Hladnik:
Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka
Monika Banovšek:
Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira
Špela Kotar:
Tehnološki postopek izdelave kajmaka
Maja Markič:
Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira
Katarina Hlebanja:
Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka
Tina Žitnik:
Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira
Uroš Žgur:
Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc
Karmen Zaletelj:
Kakovost sirov gavda na slovenskem trgu
Šarlota Vukovac:
Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture
Ina Sulič:
Vsebnost soli v poltrdih sirih
Roman Bale:
Širitev in preureditev hleva za rejo neprivezanih krav molznic
Gregor Briški:
Uporabnost aparata DCC za ugotavljanje števila somatskih celic na terenu
Sonja Cencelj:
Količina kalcija v mehkem siru v odvisnosti od pH vrednosti sirnine pred soljenjem
Laura Debevc:
Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru
Urška Hodnik:
Planšarstvo v Zgornjih bohinjskih planinah
Mark Jaklič:
Tehnične in tehnološke rešitve ureditve obrata za predelavo 300 litrov mleka na kmetiji
Nataša Jošt Alagić:
Analiza rezultatov kontrole prireje nleka na družinski kmetiji v letih 2001 - 2006
Grega Juhant:
Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom
Marjeta Klemenčič Burnik:
Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke
Mitja Kozamernik:
Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurta
Jernej Leban:
Načini predelave sirotke kot reševanje okoljevarstvenih problemov v mlekarstvu
Rok Novak:
Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira
Teja Podoreh:
Izvajanje tehnološkega postopka izdelave Tolminca, sira z geografskim poreklom
Urška Preša:
Tehnologija izdelave kuhanega sira
Urša Runtič:
Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira
Tomaž Samec:
Prednosti in slabosti reje govedi na prostem