Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (1)

  1. Špela Rudolf: Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane

Diplomska dela (26)

  1. Igor Hladnik: Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka
  2. Monika Banovšek: Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira
  3. Špela Kotar: Tehnološki postopek izdelave kajmaka
  4. Maja Markič: Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira
  5. Katarina Hlebanja: Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka
  6. Tina Žitnik: Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira
  7. Uroš Žgur: Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc
  8. Karmen Zaletelj: Kakovost sirov gavda na slovenskem trgu
  9. Šarlota Vukovac: Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture
  10. Ina Sulič: Vsebnost soli v poltrdih sirih
  11. Roman Bale: Širitev in preureditev hleva za rejo neprivezanih krav molznic
  12. Gregor Briški: Uporabnost aparata DCC za ugotavljanje števila somatskih celic na terenu
  13. Sonja Cencelj: Količina kalcija v mehkem siru v odvisnosti od pH vrednosti sirnine pred soljenjem
  14. Laura Debevc: Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru
  15. Urška Hodnik: Planšarstvo v Zgornjih bohinjskih planinah
  16. Mark Jaklič: Tehnične in tehnološke rešitve ureditve obrata za predelavo 300 litrov mleka na kmetiji
  17. Nataša Jošt Alagić: Analiza rezultatov kontrole prireje nleka na družinski kmetiji v letih 2001 - 2006
  18. Grega Juhant: Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom
  19. Marjeta Klemenčič Burnik: Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke
  20. Mitja Kozamernik: Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurta
  21. Jernej Leban: Načini predelave sirotke kot reševanje okoljevarstvenih problemov v mlekarstvu
  22. Rok Novak: Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira
  23. Teja Podoreh: Izvajanje tehnološkega postopka izdelave Tolminca, sira z geografskim poreklom
  24. Urška Preša: Tehnologija izdelave kuhanega sira
  25. Urša Runtič: Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira
  26. Tomaž Samec: Prednosti in slabosti reje govedi na prostem