Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (1)
Špela Rudolf:
Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane
Diplomska dela (26)
Igor Hladnik:
Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka
Monika Banovšek:
Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira
Špela Kotar:
Tehnološki postopek izdelave kajmaka
Maja Markič:
Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira
Katarina Hlebanja:
Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka
Tina Žitnik:
Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira
Uroš Žgur:
Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc
Karmen Zaletelj:
Kakovost sirov gavda na slovenskem trgu
Šarlota Vukovac:
Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture
Ina Sulič:
Vsebnost soli v poltrdih sirih
Roman Bale:
Širitev in preureditev hleva za rejo neprivezanih krav molznic
Gregor Briški:
Uporabnost aparata DCC za ugotavljanje števila somatskih celic na terenu
Sonja Cencelj:
Količina kalcija v mehkem siru v odvisnosti od pH vrednosti sirnine pred soljenjem
Laura Debevc:
Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru
Urška Hodnik:
Planšarstvo v Zgornjih bohinjskih planinah
Mark Jaklič:
Tehnične in tehnološke rešitve ureditve obrata za predelavo 300 litrov mleka na kmetiji
Nataša Jošt Alagić:
Analiza rezultatov kontrole prireje nleka na družinski kmetiji v letih 2001 - 2006
Grega Juhant:
Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom
Marjeta Klemenčič Burnik:
Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke
Mitja Kozamernik:
Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurta
Jernej Leban:
Načini predelave sirotke kot reševanje okoljevarstvenih problemov v mlekarstvu
Rok Novak:
Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira
Teja Podoreh:
Izvajanje tehnološkega postopka izdelave Tolminca, sira z geografskim poreklom
Urška Preša:
Tehnologija izdelave kuhanega sira
Urša Runtič:
Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira
Tomaž Samec:
Prednosti in slabosti reje govedi na prostem