Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (4)
Urška Žnidaršič:
Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu
Helena Drolc:
Vpliv hranil in hrastovih trsk na fermentacijske lastnosti kvasovk in na antioksidativne značilnosti mladih vin
Eva Somrak:
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina
Mojca Kodre:
Vpliv pripravkov, uporabljanih v ekološkem vinogradništvu, na fotosintezo žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.)
Diplomska dela (1)
Jasmina Knap:
Vpliv lokacije vinograda na fenolno in tehnološko zrelost grozdja sorte "Refošk" in "Cabernet Sauvignon"
Druga dela (5)
Tjaša Jug, Denis Rusjan:
Advantages and disadvantages of UV-B radiations on Grapevine (Vitis sp.)
Ibrahim Mujić, Mojca Bavcon Kralj, Stela Jokić, Tjaša Jug, Drago Šubarić, Senka Vidović, Jelena Živković, Kristjan Jarni:
Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
Tjaša Jug, Viljanka Vesel:
Migration of nutrients from soil to plant in olive orchards
Ibrahim Mujić, Mojca Bavcon Kralj, Stela Jokić, Kristjan Jarni, Tjaša Jug, Željko Prgomet:
Changes in aromatic profile of fresh and dried fig - the role of pre-treatments in drying process
Iva Boltar, Andreja Čanžek Majhenič, Kristjan Jarni, Tjaša Jug, Mojca Bavcon Kralj:
Research of volatile compounds in cheese affected by different technological parameters