izpis_h1_title_alt

Advantages and disadvantages of UV-B radiations on Grapevine (Vitis sp.)
ID Jug, Tjaša (Avtor), ID Rusjan, Denis (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.9755/ejfa.v24i6.14676 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:vinska trta, vitis vinifera, klimatske spremembe, kakovost, grozdje, UV sevanje
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 576-585
Številčenje:Vol. 24, no. 6
PID:20.500.12556/RUL-36861 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:2079-052X
COBISS.SI-ID:7277945 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1955
Število prenosov:251
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Emirates journal of food and agriculture
Skrajšan naslov:Emir. j. food agric.
Založnik:Faculty of Food and Agriculture, United Arab Emirates University
ISSN:2079-052X
COBISS.SI-ID:517921305 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj