Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Changes in aromatic profile of fresh and dried fig - the role of pre-treatments in drying process
Mujić, Ibrahim
(
Avtor
),
Bavcon Kralj, Mojca
(
Avtor
),
Jokić, Stela
(
Avtor
),
Jarni, Kristjan
(
Avtor
),
Jug, Tjaša
(
Avtor
),
Prgomet, Željko
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Znanstveno delo (r2)
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
str. 2282-2288
Številčenje:
Vol. 47, no. 11
UDK:
641.48:664.854
ISSN pri članku:
0950-5423
DOI:
10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x
COBISS.SI-ID:
3426982
Število ogledov:
719
Število prenosov:
270
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Gradivo je del revije
Naslov:
International journal of food science & technology
Skrajšan naslov:
Int. j. food sci. technol.
Založnik:
Wiley-Blackwell
ISSN:
0950-5423
COBISS.SI-ID:
6454791
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj