izpis_h1_title_alt

Changes in aromatic profile of fresh and dried fig - the role of pre-treatments in drying process
Mujić, Ibrahim (Avtor), Bavcon Kralj, Mojca (Avtor), Jokić, Stela (Avtor), Jarni, Kristjan (Avtor), Jug, Tjaša (Avtor), Prgomet, Željko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Znanstveno delo (r2)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:str. 2282-2288
Številčenje:Vol. 47, no. 11
UDK:641.48:664.854
ISSN pri članku:0950-5423
DOI:10.1111/j.1365-2621.2012.03099.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3426982 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:719
Število prenosov:270
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food science & technology
Skrajšan naslov:Int. j. food sci. technol.
Založnik:Wiley-Blackwell
ISSN:0950-5423
COBISS.SI-ID:6454791 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj