Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
Mujić, Ibrahim
(
Avtor
),
Bavcon Kralj, Mojca
(
Avtor
),
Jokić, Stela
(
Avtor
),
Jug, Tjaša
(
Avtor
),
Šubarić, Drago
(
Avtor
),
Vidović, Senka
(
Avtor
),
Živković, Jelena
(
Avtor
),
Jarni, Kristjan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1007/s13197-012-0740-x
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fige
,
figovec
,
Ficus carica
,
ohranjanje arome
,
sušenje sadja
Vrsta gradiva:
Znanstveno delo (r2)
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Št. strani:
str. 1837-1846
Številčenje:
Vol. 51, no. 9
UDK:
641.48:664.854
ISSN pri članku:
0022-1155
DOI:
10.1007/s13197-012-0740-x
COBISS.SI-ID:
3386534
Število ogledov:
1163
Število prenosov:
255
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of Food Science and Technology
Skrajšan naslov:
J. Food Sci. Technol.
Založnik:
Association of Food Scientists and Technologists.
ISSN:
0022-1155
COBISS.SI-ID:
11428886
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj