izpis_h1_title_alt

Research of volatile compounds in cheese affected by different technological parameters
Boltar, Iva (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Avtor), Jarni, Kristjan (Avtor), Jug, Tjaša (Avtor), Bavcon Kralj, Mojca (Avtor)

URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=58&article=2131 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cheese, volatile compound, starter culture, technological parameter
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2018
Št. strani:str. 75-84
Številčenje:Vol. 58, no. 1
UDK:613.2:637.3
ISSN pri članku:1336-8672
COBISS.SI-ID:5580139 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:229
Število prenosov:68
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food and nutrition research
Skrajšan naslov:J. food nutr. res.
Založnik:Výskumný ústav potravinársky
ISSN:1336-8672
COBISS.SI-ID:513959961 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj