izpis_h1_title_alt

Research of volatile compounds in cheese affected by different technological parameters
ID Boltar, Iva (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Avtor), ID Jarni, Kristjan (Avtor), ID Jug, Tjaša (Avtor), ID Bavcon Kralj, Mojca (Avtor)

URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=58&article=2131 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cheese, volatile compound, starter culture, technological parameter
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Različica publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2018
Št. strani:Str. 75-84
Številčenje:Vol. 58, no. 1
PID:20.500.12556/RUL-114227 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2:637.3
ISSN pri članku:1336-8672
COBISS.SI-ID:5580139 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:19.02.2020
Število ogledov:889
Število prenosov:121
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food and nutrition research
Skrajšan naslov:J. food nutr. res.
Založnik:Výskumný ústav potravinársky
ISSN:1336-8672
COBISS.SI-ID:513959961 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj