Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Research of volatile compounds in cheese affected by different technological parameters
ID
Boltar, Iva
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Avtor
),
ID
Jarni, Kristjan
(
Avtor
),
ID
Jug, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Bavcon Kralj, Mojca
(
Avtor
)
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=58&article=2131
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
cheese
,
volatile compound
,
starter culture
,
technological parameter
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Različica publikacije:
Objavljena publikacija
Leto izida:
2018
Št. strani:
Str. 75-84
Številčenje:
Vol. 58, no. 1
PID:
20.500.12556/RUL-114227
UDK:
613.2:637.3
ISSN pri članku:
1336-8672
COBISS.SI-ID:
5580139
Datum objave v RUL:
19.02.2020
Število ogledov:
1182
Število prenosov:
125
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of food and nutrition research
Skrajšan naslov:
J. food nutr. res.
Založnik:
Výskumný ústav potravinársky
ISSN:
1336-8672
COBISS.SI-ID:
513959961
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj