izpis_h1_title_alt

Vpliv hranil in hrastovih trsk na fermentacijske lastnosti kvasovk in na antioksidativne značilnosti mladih vin : magistrsko delo
ID Drolc, Helena (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
MD5: 90F6E653AA17809668F9F04B17591FA8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, hrastove trske, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, skupni fenoli, antioksidativni potencial, hranila za kvasovke
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[H. Drolc]
Leto izida:2014
Št. strani:XI, 68 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118789 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.253:582.282.3:577.1:543.92
COBISS.SI-ID:4434552 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1683
Število prenosov:125
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of nutrition and oak chips on the fermentation characteristics of wine yeasts and antioxidative properties of young wines : M. Sc. Thesis
Ključne besede:sauvignon, musts, young wines, starter cultures, wine yeasts, alcoholic fermentation, nutritions, oak chips, physicochemical properties, sensory properties, total phenolic compounds, antioxidant potential, yeasts nutrients

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj