Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (4)

  1. Urška Žnidaršič: Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu
  2. Helena Drolc: Vpliv hranil in hrastovih trsk na fermentacijske lastnosti kvasovk in na antioksidativne značilnosti mladih vin
  3. Eva Somrak: Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina
  4. Mojca Kodre: Vpliv pripravkov, uporabljanih v ekološkem vinogradništvu, na fotosintezo žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.)

Diplomska dela (1)

  1. Jasmina Knap: Vpliv lokacije vinograda na fenolno in tehnološko zrelost grozdja sorte "Refošk" in "Cabernet Sauvignon"

Druga dela (5)

  1. Tjaša Jug, Denis Rusjan: Advantages and disadvantages of UV-B radiations on Grapevine (Vitis sp.)
  2. Ibrahim Mujić, Mojca Bavcon Kralj, Stela Jokić, Tjaša Jug, Drago Šubarić, Senka Vidović, Jelena Živković, Kristjan Jarni: Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
  3. Tjaša Jug, Viljanka Vesel: Migration of nutrients from soil to plant in olive orchards
  4. Ibrahim Mujić, Mojca Bavcon Kralj, Stela Jokić, Kristjan Jarni, Tjaša Jug, Željko Prgomet: Changes in aromatic profile of fresh and dried fig - the role of pre-treatments in drying process
  5. Iva Boltar, Andreja Čanžek Majhenič, Kristjan Jarni, Tjaša Jug, Mojca Bavcon Kralj: Research of volatile compounds in cheese affected by different technological parameters