izpis_h1_title_alt

Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu : magistrsko delo
Žnidaršič, Urška (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jug, Tjaša (Komentor), Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,28 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, žveplov dioksid, antioksidanti, protimikrobne snovi, molekularna oblika, bela vina, rdeča vina, rdečkasta vina, vina PTP, fizikalno-kemijski parametri
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[U. Žnidaršič]
Št. strani:XI, 67 f.
UDK:663.253:663.257.4:543.272.51
COBISS.SI-ID:4673400 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:87
Število prenosov:34
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The content and significance of sulfur dioxide in wine : M. Sc. Thesis
Ključne besede:wine, sulfur dioxide, antioxidants, antimicrobials, molecular form, white wines, red wine, reddish wines, PTP wines, physico-chemical parameters

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj