izpis_h1_title_alt

Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu : magistrsko delo
ID Žnidaršič, Urška (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,28 MB)
MD5: 05E9E094790AC7884175CCA27327574E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, žveplov dioksid, antioksidanti, protimikrobne snovi, molekularna oblika, bela vina, rdeča vina, rdečkasta vina, vina PTP, fizikalno-kemijski parametri
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Žnidaršič]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-118770 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.253:663.257.4:543.272.51
COBISS.SI-ID:4673400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1454
Število prenosov:141
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The content and significance of sulfur dioxide in wine : M. Sc. Thesis
Ključne besede:wine, sulfur dioxide, antioxidants, antimicrobials, molecular form, white wines, red wine, reddish wines, PTP wines, physico-chemical parameters

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj