Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu : magistrsko delo
ID
Žnidaršič, Urška
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,28 MB)
MD5: 05E9E094790AC7884175CCA27327574E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
žveplov dioksid
,
antioksidanti
,
protimikrobne snovi
,
molekularna oblika
,
bela vina
,
rdeča vina
,
rdečkasta vina
,
vina PTP
,
fizikalno-kemijski parametri
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Žnidaršič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118770
UDK:
663.253:663.257.4:543.272.51
COBISS.SI-ID:
4673400
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
2206
Število prenosov:
166
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The content and significance of sulfur dioxide in wine : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
wine
,
sulfur dioxide
,
antioxidants
,
antimicrobials
,
molecular form
,
white wines
,
red wine
,
reddish wines
,
PTP wines
,
physico-chemical parameters
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj