Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (7)
Anja Rečnik:
Vpliv kislin in baz na potek oksidacije v modelnih lipidnih sistemih
Bora Mankoč:
Uporaba hidrokoloidov za izboljšanje lastnosti stepene smetane
Katja Stankovič:
Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu
Petra Gabrijelčič:
Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah
Jana Drnovšček:
Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja
Nastja Bašelj:
Raziskave migracije vode med strukturnimi polisaharidi in ostalimi komponentami trdnih farmacevtskih oblik
Jerneja Mrak:
Priprava ajdovega slada
BSc theses (20)
Morana Lubaj:
Kultura uživanja vina v Sloveniji
Lidija Potočnik:
Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre
Tomaž Plankar:
Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov
Tjaša Prevc:
Povezava dielektrične konstante in maščobnih števil modelnih lipidnih sistemov
Špela Susman:
Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu
Tanja Potočnik:
Vpliv dodatka naravnih antioksidantov na tvorbo trans maščobnih kislin med toplotno obdelavo sončničnega olja
Nuša Košar:
Dielektrične lastnosti in potvorba mleka z vodo
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Irena Moravec:
Določanje vsebnosti skupne prehranske vlaknine z encimsko metodo
Marina Jeremić:
Antioksidativni učinek zunajceličnih izločkov kulture streptomicet (Streptomyces cinnamonensis in Streptomyces tsukubaensis)
Špela Justin:
Odnos dveh ciljnih skupin uporabnikov do prehranskih dopolnil
Tine Horvat:
Električne lastnosti nekaterih vrst slovenskega medu
Uroš Mervič:
Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov
Sara Serdoz:
Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
Katja Lekše:
Izdelava kunčjih hrenovk
Miha Crnčić:
Ugotavljanje potvorb svežega mesa z dodajanjem vode in aditivov za vezavo vode
Blažka Primožič:
Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija
Klavdija Zalokar:
Povezava med klasičnimi metodami določitve stopnje oksidacije rastlinskih olj in njihovimi dielektričnimi lastnostmi
Lučka Brulc:
Vpliv rastlinskih olj na debelino maščobnega sloja na ustnih površinah
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Other documents (9)
Nataša Šegatin, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih:
Dielectric properties and dipole moment of edible oils subjected to ʼfryingʼ thermal treatment
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin:
Vaje iz splošne kemije
Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin:
Vaje iz organske kemije
Blaž Cigić, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Šegatin:
Kemija z biokemijo
Nataša Šegatin:
Laboratorijske vaje iz kemije
Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič, Nataša Poklar Ulrih:
Fizikalnokemijske metode v živilstvu
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Aditivi v živilih - prednosti in tveganja