Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (5)
Mojca Korošec:
Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu
Evgen Benedik:
Prehrana v času nosečnosti in dojenja ter maščobno-kislinska sestava humanega mleka
Manca Knap:
Metode za ugotavljanje pristnosti ekološko pridelanih živil
Urška Kropf:
Elementna in izotopska sestava medu iz različnih geografskih regij Slovenije
Polona Hafner:
Vpliv klimatskih dejavnikov na izotopsko sestavo in zgradbo branik evropskega macesna (Larix decidua Mill.) in doba (Quecus robur L.)
Magistrska dela (1)
Jerneja Planinc:
Genotipska in fenotipska karakterizacija nabrežnih izolatov Bacillus subtilis
Diplomska dela (7)
Karmen Bat:
Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodami
Barbara Petrović:
Razlike v kemijski in izotopski sestavi konvencionalno in ekološko pridelanih jabolk
Arne Bratkič:
Sezonska nihanja dušikovih zvrsti in denitrifikacija v Blejskem jezeru
Gaja Bertok:
Karakterizacija plodov jabolk sorte ʹGalaʹ glede na način gnojenja v sadovnjaku
Matej Slak:
Karakterizacija špinače s pomočjo stabilnih izotopov ogljika in dušika
Damjana Špelič:
Vpliv gnojenja na kemijsko in izotopsko sestavo jabolk sorte Gala
Katja Kukovec:
Frakcionacija stabilnih izotopov ogljika in dušika v fitoplanktonu Tržaškega zaliva
Druga dela (12)
Vera Zgonik, Janez Mulec, Tina Eleršek, Nives Ogrinc, Polona Jamnik, Nataša Poklar Ulrih:
Extremophilic microorganisms in Central Europe
Jan Kejžar, Marta Jagodic Hudobivnik, Marijan Nečemer, Nives Ogrinc, Jasmina Masten Rutar, Nataša Poklar Ulrih:
Characterization of algae dietary supplements using antioxidative potential, elemental composition, and stable isotopes approach
Jasmina Masten Rutar, Marta Jagodic Hudobivnik, Marijan Nečemer, Katarina Vogel-Mikuš, Iztok Arčon, Nives Ogrinc:
Nutritional quality and safety of the Spirulina dietary supplements sold on the Slovenian market
Lidija Strojnik, Jože Hladnik, Nika Cvelbar Weber, Darinka Koron, Matej Stopar, Emil Zlatić, Doris Kokalj, Martin Strojnik, Nives Ogrinc:
Construction of IsoVoc database for the authentication of natural flavours
Manca Knap, Nives Ogrinc, Klemen Potočnik, Rajko Vidrih:
Antioxidant activity in selected Slovenian organic and conventional crops
Polona Jamnik, Nik Mahnič, Aleksandra Mrak, Lea Pogačnik da Silva, Barbara Jeršek, Alberto Niccolai, Jasmina Masten Rutar, Nives Ogrinc, Larisa Dušak, Blaž Ferjančič, Mojca Korošec, Ana Cerar, Borut Lazar, Urša Lovše, Tjaša Pungert, Primož Fabjan, Nataša Poklar Ulrih:
Fermented biomass of Arthrospira platensis as a potential food ingredient
Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob:
Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
Ines Mandić-Mulec, Katja Gorenc, Marinka Gams Petrišič, Jadran Faganeli, Nives Ogrinc:
Methanogenesis pathways in a stratified eutrophic alpine lake (Lake Bled, Slovenia)
Doris Potočnik, Lidija Strojnik, Tome Eftimov, Alenka Levart, Nives Ogrinc:
Fatty acid and stable carbon isotope composition of Slovenian milk
Jasmina Masten Rutar, Berta Cillero-Pastor, Ronny Mohren, Nataša Poklar Ulrih, Nives Ogrinc, Polona Jamnik:
Insight into the antioxidant effect of fermented and non-fermented Spirulina water and ethanol extracts at the proteome level using a yeast cell model
Gregor Plestenjak, Klemen Eler, Dominik Vodnik, Mitja Ferlan, Matjaž Čater, Tjaša Kanduč, Primož Simončič, Nives Ogrinc:
Sources of soil CO2 in calcareous grassland with woody plant encroachment
Ana Kovačič, Eirini Andreasidou, Anže Brus, Anja Vehar, Doris Potočnik, Marta Jagodic Hudobivnik, David John Heath, Marina Pintar, Nina Kacjan-Maršić, Nives Ogrinc, Urška Blaznik, Ester Heath:
Contaminant uptake in wastewater irrigated tomatoes