Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (5)

  1. Mojca Korošec: Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu
  2. Evgen Benedik: Prehrana v času nosečnosti in dojenja ter maščobno-kislinska sestava humanega mleka
  3. Manca Knap: Metode za ugotavljanje pristnosti ekološko pridelanih živil
  4. Urška Kropf: Elementna in izotopska sestava medu iz različnih geografskih regij Slovenije
  5. Polona Hafner: Vpliv klimatskih dejavnikov na izotopsko sestavo in zgradbo branik evropskega macesna (Larix decidua Mill.) in doba (Quecus robur L.)

Magistrska dela (1)

  1. Jerneja Planinc: Genotipska in fenotipska karakterizacija nabrežnih izolatov Bacillus subtilis

Diplomska dela (7)

  1. Karmen Bat: Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodami
  2. Barbara Petrović: Razlike v kemijski in izotopski sestavi konvencionalno in ekološko pridelanih jabolk
  3. Arne Bratkič: Sezonska nihanja dušikovih zvrsti in denitrifikacija v Blejskem jezeru
  4. Gaja Bertok: Karakterizacija plodov jabolk sorte ʹGalaʹ glede na način gnojenja v sadovnjaku
  5. Matej Slak: Karakterizacija špinače s pomočjo stabilnih izotopov ogljika in dušika
  6. Damjana Špelič: Vpliv gnojenja na kemijsko in izotopsko sestavo jabolk sorte Gala
  7. Katja Kukovec: Frakcionacija stabilnih izotopov ogljika in dušika v fitoplanktonu Tržaškega zaliva

Druga dela (12)

  1. Vera Zgonik, Janez Mulec, Tina Eleršek, Nives Ogrinc, Polona Jamnik, Nataša Poklar Ulrih: Extremophilic microorganisms in Central Europe
  2. Jan Kejžar, Marta Jagodic Hudobivnik, Marijan Nečemer, Nives Ogrinc, Jasmina Masten Rutar, Nataša Poklar Ulrih: Characterization of algae dietary supplements using antioxidative potential, elemental composition, and stable isotopes approach
  3. Jasmina Masten Rutar, Marta Jagodic Hudobivnik, Marijan Nečemer, Katarina Vogel-Mikuš, Iztok Arčon, Nives Ogrinc: Nutritional quality and safety of the Spirulina dietary supplements sold on the Slovenian market
  4. Lidija Strojnik, Jože Hladnik, Nika Cvelbar Weber, Darinka Koron, Matej Stopar, Emil Zlatić, Doris Kokalj, Martin Strojnik, Nives Ogrinc: Construction of IsoVoc database for the authentication of natural flavours
  5. Manca Knap, Nives Ogrinc, Klemen Potočnik, Rajko Vidrih: Antioxidant activity in selected Slovenian organic and conventional crops
  6. Polona Jamnik, Nik Mahnič, Aleksandra Mrak, Lea Pogačnik da Silva, Barbara Jeršek, Alberto Niccolai, Jasmina Masten Rutar, Nives Ogrinc, Larisa Dušak, Blaž Ferjančič, Mojca Korošec, Ana Cerar, Borut Lazar, Urša Lovše, Tjaša Pungert, Primož Fabjan, Nataša Poklar Ulrih: Fermented biomass of Arthrospira platensis as a potential food ingredient
  7. Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob: Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
  8. Ines Mandić-Mulec, Katja Gorenc, Marinka Gams Petrišič, Jadran Faganeli, Nives Ogrinc: Methanogenesis pathways in a stratified eutrophic alpine lake (Lake Bled, Slovenia)
  9. Doris Potočnik, Lidija Strojnik, Tome Eftimov, Alenka Levart, Nives Ogrinc: Fatty acid and stable carbon isotope composition of Slovenian milk
  10. Jasmina Masten Rutar, Berta Cillero-Pastor, Ronny Mohren, Nataša Poklar Ulrih, Nives Ogrinc, Polona Jamnik: Insight into the antioxidant effect of fermented and non-fermented Spirulina water and ethanol extracts at the proteome level using a yeast cell model
  11. Gregor Plestenjak, Klemen Eler, Dominik Vodnik, Mitja Ferlan, Matjaž Čater, Tjaša Kanduč, Primož Simončič, Nives Ogrinc: Sources of soil CO2 in calcareous grassland with woody plant encroachment
  12. Ana Kovačič, Eirini Andreasidou, Anže Brus, Anja Vehar, Doris Potočnik, Marta Jagodic Hudobivnik, David John Heath, Marina Pintar, Nina Kacjan-Maršić, Nives Ogrinc, Urška Blaznik, Ester Heath: Contaminant uptake in wastewater irrigated tomatoes