izpis_h1_title_alt

Metode za ugotavljanje pristnosti ekološko pridelanih živil : doktorska disertacija
Knap, Manca (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Ogrinc, Nives (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,96 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadje, zelenjava, zelišča, ekološka pridelava, konvencionalna pridelava, pristnost živil, antioksidativna učinkovitost, skupni fenoli, izotopsko razmerje, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[M. Knap]
Št. strani:XV, 142, [11] f.
UDK:641.1:631.147:543.61:544.02(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:816503 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1187
Število prenosov:301
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Methods for the detection of authenticity of organic foods : doctoral dissertation
Ključne besede:fruits, vegetables, herbs, organic farming, conventional farming, food authenticity, antioxidant activity, total phenols, isotop ratio, IRMS, XRF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj