Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Metode za ugotavljanje pristnosti ekološko pridelanih živil : doktorska disertacija
ID
Knap, Manca
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Ogrinc, Nives
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,96 MB)
MD5: 4C139842C26A656B0134E938A1EB5D8D
PID:
20.500.12556/rul/4e6c7b5b-7fb9-41b8-898a-f91b407112ba
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadje
,
zelenjava
,
zelišča
,
ekološka pridelava
,
konvencionalna pridelava
,
pristnost živil
,
antioksidativna učinkovitost
,
skupni fenoli
,
izotopsko razmerje
,
disertacije
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
[M. Knap]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XV, 142, [11] f.
PID:
20.500.12556/RUL-76708
UDK:
641.1:631.147:543.61:544.02(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:
816503
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
3125
Število prenosov:
387
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Methods for the detection of authenticity of organic foods : doctoral dissertation
Ključne besede:
fruits
,
vegetables
,
herbs
,
organic farming
,
conventional farming
,
food authenticity
,
antioxidant activity
,
total phenols
,
isotop ratio
,
IRMS
,
XRF
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj