izpis_h1_title_alt

Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodami : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bat, Karmen (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Ogrinc, Nives (Komentor), Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_bat_karmen.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sadni nektarji, pomarančni sok, jabolčni sok, grenivkin sok, ananasov sok, jabolčni nektar, grenivkin nektar, vsebnost sladkorjev, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava kisika, pulpa, sladkorji, etanol, voda, HPLC, IRMS, SNIF-NMR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[K. Bat]
Št. strani:XII, 87 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:543.061:663.81
COBISS.SI-ID:3494264 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:575
Število prenosov:160
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit juices, fruit nectars, orange juice, apple juice, grapefruit juice, pineapple juice, apple nectar, grapefruit nectar, adulteration, authenticity, juice isotopes, isotopic composition of carbon, isotopic composition of oxygen, pulp, sugar, ethanol, water, HPLC, IRMS, SNIF-NMR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj