izpis_h1_title_alt

Razlike v kemijski in izotopski sestavi konvencionalno in ekološko pridelanih jabolk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Petrović, Barbara (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Ogrinc, Nives (Komentor), ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (905,53 KB)
MD5: 7A2F760DDF97B6596A114A75030A044A
PID: 20.500.12556/rul/21674f1f-0a82-43d0-8982-8b55de5679df

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jabolka, ekološka pridelava, konvencionalna pridelava, kemijska sestava, izotopi, izotopska sestava, antioksidativni potencial, skupne fenolne spojine, askorbinska kislina, elementarna sestava, spektrofotometrične metode, HPLC, TXRF
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Petrović]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 98 f.
PID:20.500.12556/RUL-1382 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11:641.1:543.61
COBISS.SI-ID:3931768 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2042
Število prenosov:456
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Differences in chemical and isotopic composition between conventionally and organically produced apples : graduation thesis, university studies
Ključne besede:apples, organic production, conventional production, chemical composition, isotopes, isotopes composition, antioxidant activity, total phenolic compounds, ascorbic acid, elemental composition, spectrophotometric methods, HPLC, TXRF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj