Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Martina Peršić: Vsebnost in sinteza oligomernih proantocianidinov in drugih nizkomolekularnih spojin iz skupine taninov v organih različnih sadnih vrst

Magistrska dela (7)

  1. Gašper Pucelj: Primerjava količine in kakovosti pridelka bučk (Cucurbita pepo L.) pridelanih na opori ali brez
  2. Karin Trebušak: Gnojenje ekoloških sadik vrtnin z aminokislinami
  3. Katarina Plut: Količina in kakovost pridelka šalotke (Allium ascalonicum L.) sajene v jesenskem in spomladanskem terminu
  4. Žiga Veselič: Vpliv tehnologije gojenja na pridelek in morfološke lastnosti bazilike (Ocimum basilicum L.)
  5. Tilen Zamljen: Vpliv namakanja na pridelek in vsebnost primarnih ter sekundarnih metabolitov pri vrstah čilija Capsicum annuum L. in Capsicum chinense Jacq.
  6. Jakob Fantinič: Alelopatski vpliv oljčnih tropin na kalitev in rast solate (Lactuca sativa L.) in zelja (Brassica oleracea L.)
  7. Nensi Jop: Fenolne snovi v alkoholnih ekstraktih, eteričnem olju in hidrolatu iz olupka mandarine (Citrus reticulata Blanco)

Diplomska dela (31)

  1. Erika Pucelj: Tehnologije pridelovanja, morfološke in kemijske lastnosti rabarbare (Rheum rhabarbarum L.)
  2. Ines Colarič: Zakonska ureditev oskrbe javnih zavodov na območju Slovenije z lokalno pridelano zelenjavo
  3. Maja Hodak: Gojenje navadne kumare (Cucumis sativum L.) s cepljenimi sadikami
  4. Manca Osolnik: Rastna doba vzgoje sadik različnih zelišč ob generativni in vegetativni zasnovi
  5. Andreja Kozole: Možnost podaljšanja polične kakovosti bazilike (Ocimum basillicum L.) v lončkih ob uporabi substratov z dodatki mineralnih in sintetičnih sestavin
  6. Lea Lukič: Vpliv različnih jesenskih terminov sajenja šalotke (Allium ascalonicum L.) na kakovost in količino pridelka
  7. Alenka Peternelj: Primerjava morfologije in pridelovalnih zahtev navadne špinače (Spinacia oleracea L.) in nekaterih njej podobnih gojenih rastlin
  8. Vesna Kocjan: Vpliv svetlobe na vsebnost metabolitov v kalicah
  9. Kaja Kumelj: Rastlinski ostanki pri pridelavi vrtnin
  10. Andraž Konič: Vpliv biostimulantov na osnovi rjavih morskih alg (Ascophyllum nodosum L.) na količino in kakovost pridelka pri navadni kumari (Cucumis sativus L.)
  11. Tevž Jurečič: Uporaba aminokislin v pridelavi zelenjave
  12. Sebastian Grmek: Vpliv vršičkanja na dozorevanje boba (Vicia faba L.)
  13. Luka Bitežnik: Dejavniki, s katerimi vplivamo na vsebnost kapsaicina v rodu Capsicum
  14. Klemen Trdan: Izvlečki morskih alg kot biostimulanti
  15. Patricija Poljanšek: Povezava med količino in obliko dušika na vsebnost oksalata pri špinači (Spinacia oleracea L.)
  16. Živa Uranič: Strategije izboljšanja tolerance na slanost pri vrtninah
  17. Kristina Brečko: Pridelovanje boba (Vicia faba L.) v neogrevanem rastlinjaku
  18. Mija Gregorič: Primerjava morfoloških lastnosti in pridelka različnih sort jajčevcev (Solanum melongena L.) primernih za gojenje v posodah
  19. Blaž Bavdek: Vpliv razporeditve in količine vode na kvalitativne in kvantitativne lastnosti nekaterih plodovk
  20. Andi Špacapan: Vpliv gnojenja na pridelek in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov korenja (Daucus carota L.)
  21. Klementina Podgoršek: Problem slanih tal pri plodovkah iz družine bučevk (Cucurbitaceae)
  22. Urša Rajh: Rastni substrati v hidroponski pridelavi
  23. Jernej Kenk: Klima v zavarovanih prostorih
  24. Gašper Pucelj: Primerjava različnih načinov zasnove posevka zimskega luka (Allium fistulosum L.) na količino in kakovost pridelka
  25. Karin Trebušak: Vpliv okoljskih dejavnikov na kakovost zelenjadnic, gojenih v zavarovanih prostorih
  26. Nina Škufca: Povečanje pestrosti vrtnin za vzgojo v rastlinjaku
  27. Kristina Ocvirk: Uporaba rast-spodbujajočih rizobakterij na hidroponskih sistemih
  28. Veronika Podlesnik: Primerjava različnih substratov in razmer za gojenje izbranih vrst kalic
  29. Luka Mohar: Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v muškatnih, maslenih in hokaido bučah
  30. David Krošelj: Akvaponika
  31. Marko Sraka: Primerjava morfoloških lastnosti in pridelka različnih sort in hibridov sladkega komarčka (Foeniculum vulgare Mill. var. azoricum)