Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (3)

  1. Martina Peršić: Vsebnost in sinteza oligomernih proantocianidinov in drugih nizkomolekularnih spojin iz skupine taninov v organih različnih sadnih vrst
  2. Aljaž Medič: Vsebnost juglona in drugih naftokinonov v tkivih oreha (Juglans regia L.) ter njihov vpliv na kalitev, rast in sekundarni metabolizem različnih zelenjadnic
  3. Tilen Zamljen: Vpliv stresnih dejavnikov na vsebnost kapsaicinoidov ter drugih metabolitov v čilijih (Capsicum spp.)

MSc theses (10)

  1. Gašper Pucelj: Primerjava količine in kakovosti pridelka bučk (Cucurbita pepo L.) pridelanih na opori ali brez
  2. Nensi Jop: Fenolne snovi v alkoholnih ekstraktih, eteričnem olju in hidrolatu iz olupka mandarine (Citrus reticulata Blanco)
  3. Jakob Fantinič: Alelopatski vpliv oljčnih tropin na kalitev in rast solate (Lactuca sativa L.) in zelja (Brassica oleracea L.)
  4. Veronika Skok: Vpliv časa sajenja in sorte na kakovost in količino šalotke (Allium cepa var. aggregatum G. Don) sajene v dveh zaporednih letih
  5. Karin Trebušak: Gnojenje ekoloških sadik vrtnin z aminokislinami
  6. Tilen Zamljen: Vpliv namakanja na pridelek in vsebnost primarnih ter sekundarnih metabolitov pri vrstah čilija Capsicum annuum L. in Capsicum chinense Jacq.
  7. Žiga Veselič: Vpliv tehnologije gojenja na pridelek in morfološke lastnosti bazilike (Ocimum basilicum L.)
  8. Ula Bonajo: Gojenje sobne ciklame (Cyclamen persicum Mill.) v šotnih substratih s kameno volno
  9. Katarina Plut: Količina in kakovost pridelka šalotke (Allium ascalonicum L.) sajene v jesenskem in spomladanskem terminu
  10. Iva Špilak: Vpliv dodatkov onesnaženim tlem na vsebnost Cd in Pb v rdeči pesi (Beta vulgaris L.)

BSc theses (38)

  1. Maja Hodak: Gojenje navadne kumare (Cucumis sativum L.) s cepljenimi sadikami
  2. Ines Colarič: Zakonska ureditev oskrbe javnih zavodov na območju Slovenije z lokalno pridelano zelenjavo
  3. Erika Pucelj: Tehnologije pridelovanja, morfološke in kemijske lastnosti rabarbare (Rheum rhabarbarum L.)
  4. Jan Tehovnik: Vpliv različne gostote sajenja in vrste potaknjenca na razrast in količino poganjkov poprove mete (Mentha × piperita L.)
  5. Marko Sraka: Primerjava morfoloških lastnosti in pridelka različnih sort in hibridov sladkega komarčka (Foeniculum vulgare Mill. var. azoricum)
  6. David Krošelj: Akvaponika
  7. Luka Mohar: Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v muškatnih, maslenih in hokaido bučah
  8. Kaja Kumelj: Rastlinski ostanki pri pridelavi vrtnin
  9. Veronika Podlesnik: Primerjava različnih substratov in razmer za gojenje izbranih vrst kalic
  10. Kristina Ocvirk: Uporaba rast-spodbujajočih rizobakterij na hidroponskih sistemih
  11. Nina Škufca: Povečanje pestrosti vrtnin za vzgojo v rastlinjaku
  12. Karin Trebušak: Vpliv okoljskih dejavnikov na kakovost zelenjadnic, gojenih v zavarovanih prostorih
  13. Gašper Pucelj: Primerjava različnih načinov zasnove posevka zimskega luka (Allium fistulosum L.) na količino in kakovost pridelka
  14. Jernej Kenk: Klima v zavarovanih prostorih
  15. Urša Rajh: Rastni substrati v hidroponski pridelavi
  16. Klementina Podgoršek: Problem slanih tal pri plodovkah iz družine bučevk (Cucurbitaceae)
  17. Andi Špacapan: Vpliv gnojenja na pridelek in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov korenja (Daucus carota L.)
  18. Blaž Bavdek: Vpliv razporeditve in količine vode na kvalitativne in kvantitativne lastnosti nekaterih plodovk
  19. Mija Gregorič: Primerjava morfoloških lastnosti in pridelka različnih sort jajčevcev (Solanum melongena L.) primernih za gojenje v posodah
  20. Kristina Brečko: Pridelovanje boba (Vicia faba L.) v neogrevanem rastlinjaku
  21. Živa Uranič: Strategije izboljšanja tolerance na slanost pri vrtninah
  22. Patricija Poljanšek: Povezava med količino in obliko dušika na vsebnost oksalata pri špinači (Spinacia oleracea L.)
  23. Klemen Trdan: Izvlečki morskih alg kot biostimulanti
  24. Luka Bitežnik: Dejavniki, s katerimi vplivamo na vsebnost kapsaicina v rodu Capsicum
  25. Sebastian Grmek: Vpliv vršičkanja na dozorevanje boba (Vicia faba L.)
  26. Tevž Jurečič: Uporaba aminokislin v pridelavi zelenjave
  27. Andraž Konič: Vpliv biostimulantov na osnovi rjavih morskih alg (Ascophyllum nodosum L.) na količino in kakovost pridelka pri navadni kumari (Cucumis sativus L.)
  28. Vesna Kocjan: Vpliv svetlobe na vsebnost metabolitov v kalicah
  29. Alenka Peternelj: Primerjava morfologije in pridelovalnih zahtev navadne špinače (Spinacia oleracea L.) in nekaterih njej podobnih gojenih rastlin
  30. Andreja Kozole: Možnost podaljšanja polične kakovosti bazilike (Ocimum basillicum L.) v lončkih ob uporabi substratov z dodatki mineralnih in sintetičnih sestavin
  31. Lea Lukič: Vpliv različnih jesenskih terminov sajenja šalotke (Allium ascalonicum L.) na kakovost in količino pridelka
  32. Manca Osolnik: Rastna doba vzgoje sadik različnih zelišč ob generativni in vegetativni zasnovi
  33. Manca Štular: Dejavniki dolgotrajne skladiščne sposobnosti čebule (Allium cepa L.)
  34. Nika Podgrajšek: Laški fižol (Phaseolus coccineus L.)
  35. Neža Pristavec: Izvensezonska pridelava špargljev (Asparagus officinalis L.)
  36. Žan - Luka Mravlak: Fermentacija plodov rodu Capsicum
  37. Martin Štrancar: Vpliv vmesnih posevkov na prehrano vrtnin z dušikom
  38. Živa Dobrinja: Možnost uporabe celuloznega substrata pridobljenega iz proizvodnje papirja za pridelavo kalic