Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Krista Miklavec:
Vpliv prehranskih in zdravstvenih trditev ter simbolov na potrošnikovo izbiro živil
Magistrska dela (4)
Barbara Bračič:
Analiza genetske strukture po linijah in rodovih lipicanskega konja
Mateja Krnc:
Napovedovanje pigmentacije las in oči s pomočjo sistema HIrisPlex v Sloveniji
Polona Srenjšček:
Razumevanje in vrednotenje izrazov, uporabljenih za poimenovanje izdelkov iz nekonvencionalnih načinov pridelave
Sandra Bürmen:
Potrošnikovo razlikovanje mesa avtohtone in tradicionalne pasme goveda na osnovi intrinzičnih lastnosti
Diplomska dela (28)
Jure Renko:
Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax)
Tatjana Zvržina:
Selekcijsko delo pri slovenskem haflinškem konju
Aleš Valenčič:
Napoved plemenskih vrednosti za rast ovnov na testni postaji
Mateja Škedelj:
Poznavanje in razumevanje izraza probiotik pri potrošniku
Simona Bagar:
Zaznavanje in razumevanje prehranskih in zdravstvenih trditev pri mlajših slovenskih potrošnikih
Marina Benko:
Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih brancinov
Klavdija Bogataj:
Analiza genetske čistosti populacij avtohtone potočne postrvi (salmo trutta) v Sloveniji
Ana Cirar:
Zanimanje kmetov za sodelovanje v projektu "Podeželje v mestu"
Franci Černelč:
Stanje na področju prireje in prodaje ekoloških perutninskih proizvodov
Mitja Golobič:
Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih potočnih postrvi
Gregor Gorjanc:
Izbor klavnih lastnosti za napovedovanje plemenskih vrednosti pri prašičih
David Ilič:
Trajno označevanje grških kornjač (Testudo hermanni) z mikročipi
Sara Jagrič:
Maščobnokislinska sestava nekaterih vrst rib v Sloveniji
Hana Jontez:
Populacijska struktura vidre (Lutra lutra) v Krajinskem parku Goričko
Marjeta Klemenčič Burnik:
Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke
Maksimiljana Kočevar Gudlin:
Pomen porekla mesa govedi na nakupno obnašanje slovenskih potrošnikov
Neja Kogoj:
Priklic športnih aktivnosti pri srednješolcih v Sežani kot pokazatelj vpetosti Kobilarne Lipica v lokalno okolje
Gregor Kovač:
Zaznana kakovost senenega mleka in razumevanje izraza seneno mleko
Andrej Majerle:
Percipirana kakovost jogurtov proizvajalčevih in trgovskih blagovnih znamk
Teja Miklič:
Analiza sorodstva v slovenski populaciji haflinškega konja
Klemen Mumelj:
Prepoznavnost prireditve Podeželje v mestu
Vesna Perc:
Prepoznavanje in razumevanje oznak o sistemih reje kokoši nesnic
Dimitrij Petek:
Poznavanje zakonskih okvirjev ekološke reje postrvi in pripravljenost za preusmeritev v ekološko rejo med slovenskimi ribogojci
Robert Pikl:
Uporaba tanina za preprečevanje razvoja plesni na ikrah šarenke (Onchorhynchus mykiss)
Marko Plohl:
Napovedovanje genotipa PrP pri ovcah
Anja Počkaj:
Zadovoljstvo kmetov sodelujočih pri projektu "Podeželje v mestu"
Andrej Polanec:
Poznanost blagovnih znamk in dejavniki odločitev pri nakupu začimbne paprike
Mitja Prelogar:
Pomembnost oznak na embalaži jedilnih jajc za porabnika
Druga dela (6)
Jurij Pohar:
Detection and comparison of the sensory quality of wild and farmed brown trout (Salmo trutta) by consumers
Jurij Pohar:
Animal science in the context of food consumer science
Jurij Pohar, Klavdija Strgar:
Fluctuating asymmetry in diploid female and sterile triploid rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Jurij Pohar:
Absolutna in relativna plodnost, masa iker ter vpliv mase iker na maso larv in zarodka pri kalifornijski postrvi (Onchorynchus mykiss) v prvi in drugi drsti
Ajda Kermauner, Jurij Pohar:
Reproductive and growth performances of four rabbit genotypes
Charo E. Hodgkins, Bernadette M. Egan, Matthew Peacock, Naomi Klepacz, Krista Miklavec, Igor Pravst, Jurij Pohar, Azucena Gracia, Andrea Groeppel-Klein, Mike Rayner, Monique Raats:
Understanding how consumers categorise health related claims on foods