izpis_h1_title_alt

Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Renko, Jure (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Pohar, Jurij (Komentor), Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_renko_jure.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, gojeni brancin, prostoživeči brancin, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti, maščobnokislinska sestava, n-3 maščobne kisline, tekstura brancinov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[J. Renko]
Št. strani:VIII, 55 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.56+639.3:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4041592 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:699
Število prenosov:225
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fish, cultured Europaen sea bass, wild Europaen sea bass, Dicentrarchus labrax, sea bass meat composition, physico-chemical properties, sensory properties, fatty acid composition, n-3 fatty acids, sea bass texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj