izpis_h1_title_alt

Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Renko, Jure (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Pohar, Jurij (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (509,75 KB)
MD5: 1E58FF5E69339D74AF9E424784FB570B
PID: 20.500.12556/rul/c3b374c6-11eb-4cca-ac31-19a8770c8ec6

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, gojeni brancin, prostoživeči brancin, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti, maščobnokislinska sestava, n-3 maščobne kisline, tekstura brancinov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Renko]
Leto izida:2012
Št. strani:VIII, 55 f.
PID:20.500.12556/RUL-1409 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.56+639.3:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4041592 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1529
Število prenosov:367
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of sensory and physico-chemical properties of cultured and wild European sea bass (Dicentrarchus labrax) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fish, cultured Europaen sea bass, wild Europaen sea bass, Dicentrarchus labrax, sea bass meat composition, physico-chemical properties, sensory properties, fatty acid composition, n-3 fatty acids, sea bass texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj