izpis_h1_title_alt

Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Klemenčič Burnik, Marjeta (Avtor), ID Pohar, Jurij (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rogelj, Irena (Komentor), ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (549,65 KB)
MD5: 8BD86911C9950618BFAE8A510A7519D3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, jogurti, blagovne znamke, senzorične ocene, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Klemenčič Burnik]
Leto izida:2012
Št. strani:VIII, 27 f., 3 f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123812 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3088776 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:795
Število prenosov:77
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Organoleptic evaluation of yogurts of a national and private brands : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj