Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (2)
Tea Smerdu:
Vpliv trajanja skladiščenja in mase valilnih jajc na valilnost piščancev
Mirjana Žolger:
Uporaba različnih vrst nastila pri vzreji piščancev kokoši težkega tipa
Diplomska dela (34)
Neja Veršnjak:
Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši nesnic
Francelj Učakar:
Vpliv koncentracije energije v krmi in dodatka grobo mlete koruze v zadnjem mesecu pitanja na pitovne in klavne lastnosti kopunov preluks-G
Tina Tavčar:
Vsebnost holesterola v jajcih slovenskih lokalnih pasem kokoši
Alenka Šubic:
Vpliv pasme in starosti kokoši na razmerje med količino rumenjaka in beljaka v jajcu
Metod Štrancar:
Stanje in izgledi organizirane reje perutnine v okviru kmetijske zadruge perutninarjev Pivka
Alenka Špruk:
Zgodovinski razvoj reje kokoši nesnic v svetu in Sloveniji
Katja Bizant:
Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev
Iva Boltar:
Pridobivanje bioloških učinkovin iz kokošjih jajc
Franci Černelč:
Stanje na področju prireje in prodaje ekoloških perutninskih proizvodov
Mateja Došler:
Valilnost v jatah slovenskih lokalnih pasem kokoši in starševskih jatah prelux nesnic
Barbara Drole:
Proizvodnost slovenskih tradicionalnih pasem kokoši težkega tipa
Tamara Erbus:
Vpliv probiotika Protecure v krmnih mešanicah na proizvodne rezultate pitovnih piščancev
Robert Flere:
Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc
Julijana Golubović:
Vpliv karnitina in aspirina pri različni stopnji oskrbe z energijo na bilanco dušika in sestavo telesa pri rastočih piščancih
Andrej Grašič:
Vpliv energijske vrednosti krme in dodanega koruznega drobljenca v zadnjem mesecu pitanja na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa
Daša Hodžar:
Vsebnost holesterola v jajcih prelux nesnic
Andreja Intihar:
Vsebnosti holesterola v jajcih treh linij kokoši
Anita Janiš Tandler:
Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje
Tina Jerič Završnik:
Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši težkega tipa
Kristjan Knafelc:
Analiza rezultatov raziskav v jatah iz dvosmerne selekcije na telesno maso piščancev
Špela Kolar:
Pregled in analiza rezultatov proučevanj nekaterih lastnosti kakovosti jajc v Sloveniji
Karolina Lojen:
Pregled zgodovinskih virov o slovenski avtohtoni pasmi - štajerska kokoš
Tina Majhenič:
Vpliv obogatitve okolja v baterijskih kletkah na nesnost in kakovost jajc
Metka Novak:
Vpliv krmnih dodatkov 'ovocrack' in 'ovotan' na proizvodne lastnosti kokoši nesnic in kakovost jajc v zadnjem obdobju nesnosti
Vesna Perc:
Prepoznavanje in razumevanje oznak o sistemih reje kokoši nesnic
Barbara Pirš:
Vpliv energijske vrednosti krme na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa
Barbara Podržaj:
Strategije razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc
Urša Pokorn:
Vpliv obogatitve individualnih žičnih kletk na obnašanje kokoši nesnic
Mitja Prelogar:
Pomembnost oznak na embalaži jedilnih jajc za porabnika
Valentina Prevodnik:
Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo kokoši na oplojenost jajc in valilnost
Miroslav Ristić:
Primerjava proizvodnih rezultatov slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa in njihovih križank
Barbara Sivec:
Analiza podatkov o telesnih masah in klavnih lastnostih piščancev v devetih generacijah naključnih ponavljajočih križanj
Mateja Sovič:
Vpliv dodanega koencima Q10[spodaj] in lipojske kisline v krmo kokoši na fizikalne lastnosti jajc
Alenka Strelec:
Prireja in kakovost jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
Druga dela (7)
Andrej Šalehar, Drago Kompan, Metka Žan Lotrič, Milena Kovač, Antonija Holcman, Marko Čepon, Klemen Potočnik, Danijela Bojkovski:
Razvoj pasem domačih živali v Sloveniji
Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč:
How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
Alenka Strelec, Dušan Terčič, Špela Malovrh, Antonija Holcman:
Prireja in fizikalne lastnosti jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
Špela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman:
Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
Rok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj:
Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens
Dušan Terčič, Antonija Holcman:
Long-term divergent selection for 8-week body weight in chicken-a review of experiment
Marija Klopčič, Barbara Podržaj, Antonija Holcman:
Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc