Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (2)

  1. Tea Smerdu: Vpliv trajanja skladiščenja in mase valilnih jajc na valilnost piščancev
  2. Mirjana Žolger: Uporaba različnih vrst nastila pri vzreji piščancev kokoši težkega tipa

Diplomska dela (34)

  1. Neja Veršnjak: Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši nesnic
  2. Francelj Učakar: Vpliv koncentracije energije v krmi in dodatka grobo mlete koruze v zadnjem mesecu pitanja na pitovne in klavne lastnosti kopunov preluks-G
  3. Tina Tavčar: Vsebnost holesterola v jajcih slovenskih lokalnih pasem kokoši
  4. Alenka Šubic: Vpliv pasme in starosti kokoši na razmerje med količino rumenjaka in beljaka v jajcu
  5. Metod Štrancar: Stanje in izgledi organizirane reje perutnine v okviru kmetijske zadruge perutninarjev Pivka
  6. Alenka Špruk: Zgodovinski razvoj reje kokoši nesnic v svetu in Sloveniji
  7. Katja Bizant: Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev
  8. Iva Boltar: Pridobivanje bioloških učinkovin iz kokošjih jajc
  9. Franci Černelč: Stanje na področju prireje in prodaje ekoloških perutninskih proizvodov
  10. Mateja Došler: Valilnost v jatah slovenskih lokalnih pasem kokoši in starševskih jatah prelux nesnic
  11. Barbara Drole: Proizvodnost slovenskih tradicionalnih pasem kokoši težkega tipa
  12. Tamara Erbus: Vpliv probiotika Protecure v krmnih mešanicah na proizvodne rezultate pitovnih piščancev
  13. Robert Flere: Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc
  14. Julijana Golubović: Vpliv karnitina in aspirina pri različni stopnji oskrbe z energijo na bilanco dušika in sestavo telesa pri rastočih piščancih
  15. Andrej Grašič: Vpliv energijske vrednosti krme in dodanega koruznega drobljenca v zadnjem mesecu pitanja na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa
  16. Daša Hodžar: Vsebnost holesterola v jajcih prelux nesnic
  17. Andreja Intihar: Vsebnosti holesterola v jajcih treh linij kokoši
  18. Anita Janiš Tandler: Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje
  19. Tina Jerič Završnik: Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši težkega tipa
  20. Kristjan Knafelc: Analiza rezultatov raziskav v jatah iz dvosmerne selekcije na telesno maso piščancev
  21. Špela Kolar: Pregled in analiza rezultatov proučevanj nekaterih lastnosti kakovosti jajc v Sloveniji
  22. Karolina Lojen: Pregled zgodovinskih virov o slovenski avtohtoni pasmi - štajerska kokoš
  23. Tina Majhenič: Vpliv obogatitve okolja v baterijskih kletkah na nesnost in kakovost jajc
  24. Metka Novak: Vpliv krmnih dodatkov 'ovocrack' in 'ovotan' na proizvodne lastnosti kokoši nesnic in kakovost jajc v zadnjem obdobju nesnosti
  25. Vesna Perc: Prepoznavanje in razumevanje oznak o sistemih reje kokoši nesnic
  26. Barbara Pirš: Vpliv energijske vrednosti krme na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa
  27. Barbara Podržaj: Strategije razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc
  28. Urša Pokorn: Vpliv obogatitve individualnih žičnih kletk na obnašanje kokoši nesnic
  29. Mitja Prelogar: Pomembnost oznak na embalaži jedilnih jajc za porabnika
  30. Valentina Prevodnik: Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo kokoši na oplojenost jajc in valilnost
  31. Miroslav Ristić: Primerjava proizvodnih rezultatov slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa in njihovih križank
  32. Barbara Sivec: Analiza podatkov o telesnih masah in klavnih lastnostih piščancev v devetih generacijah naključnih ponavljajočih križanj
  33. Mateja Sovič: Vpliv dodanega koencima Q10[spodaj] in lipojske kisline v krmo kokoši na fizikalne lastnosti jajc
  34. Alenka Strelec: Prireja in kakovost jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa

Druga dela (7)

  1. Andrej Šalehar, Drago Kompan, Metka Žan Lotrič, Milena Kovač, Antonija Holcman, Marko Čepon, Klemen Potočnik, Danijela Bojkovski: Razvoj pasem domačih živali v Sloveniji
  2. Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč: How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
  3. Alenka Strelec, Dušan Terčič, Špela Malovrh, Antonija Holcman: Prireja in fizikalne lastnosti jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
  4. Špela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman: Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
  5. Rok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj: Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens
  6. Dušan Terčič, Antonija Holcman: Long-term divergent selection for 8-week body weight in chicken-a review of experiment
  7. Marija Klopčič, Barbara Podržaj, Antonija Holcman: Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc