izpis_h1_title_alt

Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens
ID Novak, Rok (Avtor), ID Bogovič Matijašić, Bojana (Avtor), ID Terčič, Dušan (Avtor), ID Červek, Matjaž (Avtor), ID Gorjanc, Gregor (Avtor), ID Holcman, Antonija (Avtor), ID Levart, Alenka (Avtor), ID Rogelj, Irena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1439-0396.2010.01068.x/abstract Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 424-433
Številčenje:Vol. 95, no. 4
PID:20.500.12556/RUL-36530 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087
ISSN pri članku:0931-2439
DOI:10.1111/j.1439-0396.2010.01068.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:2755464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1940
Število prenosov:394
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of animal physiology and animal nutrition
Skrajšan naslov:J. anim. physiol. anim. nutr.
Založnik:Blackwell
ISSN:0931-2439
COBISS.SI-ID:5546503 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj