izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
Flere, Robert (Avtor), Holcman, Antonija (Recenzent), Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (882,13 KB)
MD5: 79BC02B6BD82CBB27E6420F9687FCF1B
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokoši, nesnice, prehrana živali, krma, krmni dodatki, kakovost, jajca, jajčna lupina, kratkoverižne maščobne kisline, butirat, propionat, tanko črevo, kosti, mineralizacija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Založnik:[R. Flere]
Št. strani:IX, 41 f.
UDK:636.5.084/.087:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:1728648 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:145
Število prenosov:35
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of short chain fatty acids supplementation on egg-shell quality : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj