Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Flere, Robert
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Recenzent
),
ID
Salobir, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(882,13 KB)
MD5: 79BC02B6BD82CBB27E6420F9687FCF1B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kokoši
,
nesnice
,
prehrana živali
,
krma
,
krmni dodatki
,
kakovost
,
jajca
,
jajčna lupina
,
kratkoverižne maščobne kisline
,
butirat
,
propionat
,
tanko črevo
,
kosti
,
mineralizacija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[R. Flere]
Leto izida:
2005
Št. strani:
IX, 41 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123728
UDK:
636.5.084/.087:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:
1728648
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1354
Število prenosov:
87
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of short chain fatty acids supplementation on egg-shell quality : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj