izpis_h1_title_alt

Vpliv probiotika Protecure v krmnih mešanicah na proizvodne rezultate pitovnih piščancev : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Erbus, Tamara (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (407,27 KB)
MD5: E245E8A9F6AE760B02758F288A85D110

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, probiotiki, Protecure, telesna masa, prirasti, proizvodni parametri, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Erbus]
Leto izida:2009
Št. strani:VIII, 51 f.
PID:20.500.12556/RUL-123723 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:2590344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:560
Število prenosov:54
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of Protecure probiotic on the production results of broiler chickens : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj