izpis_h1_title_alt

Vpliv energijske vrednosti krme na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Pirš, Barbara (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Žgur, Silvester (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (452,00 KB)
MD5: 326FB643F9EF823A8C3B3FD3E20764A9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kopuni, prehrana živali, krma, energijska vrednost, kemijska sestava, maščobne kisline, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Pirš]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 46 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123941 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2731400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:978
Število prenosov:122
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of energy level in capon diet on the chemical and fatty acid composition of meat : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj